[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,480
Tepkime puanı
43,444
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Her ne kadar cogu üyemiz haklı olarak icerik ve kalite konusuna önem veriyor olsa da bazı istatiksel verileri ve bunlarla ilgili yeni rekorlarımızı sizlerle paylasmak hoşumuza gidiyor :thumbup:

Bunlari aslinda verilen emeklerin, yapilan kaliteli paylasimlarin sanal alemdeki matematiksel karsiligi oldugunu dusunuyoruz.
(Kimbilir belki de yanlistir :laugh: Ama TV' da reyting ne ise, sanal alemde forumlar ve sitelerin de reyting bu oldugunu söylüyorlar :D . Soyleyenlerin yalancisiyiz ;D)

Her zaman esas amacımız mevcut kaliteyi sizlerin de destegi ile korumak ve hatta daha iyi hale getirmek. Bu tur rekorlar da bu isin biraz süsü oluyor :laugh:

Bu vesile ile destek veren tum uyelerimize sonsuz tesekkurler :RCKolik:

RCKOLIK Yonetimi


Aylik yeni uye Rekorumuz : 177
Aylık Tekil Ziyaretçi Rekorumuz : 20.000. (Arama motorlari dahil ay icinde forumumuzu ziyaret eden farkli baglanti sayisi )



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Hayırlı olsun yeni rekorlarımız :halay: Geçen yararlı linkler bölüme tıkladım ilk defa :laugh: orda da istatislikler varmis onları inceledim ilklerde ben yokum hiç, kırılması en kolay rekor en çok aktif olan 10 kişi rekoru. Yanlış hatırlamıyorsam 10. Kişi Berkay. Onu geçmeyi planlıyorum. Arada 5 gün falan fark var ne zaman kapanırsa o fark ;D
 
Hele durun , havalar iyice soğusun bu rekorlar iki kez kırılacak inşallah , pc başında canım sıkılmaya başladığında , hele bir de forum aktif değilse , onlarca kez F5 yapıyorum , acaba birileri birşeyler yazsa da , muhabbete balıklama dalsak diye .... :p :lollol:
İnşallah daha güzel günleri , hep beraber görmek dileklerimle............. :saygilar: :RCKolik:
 
Helici az Mehmet Abi, söyle ne yapmamız lazım arttırmak için. Hamurdan heli yapım videosu çekimine kadar götürebilirim olayı. :lollol: :lol: :lol:
 
Artık quadcılar ipi göğüsledi gibi geliyor bana. Uçakçıların da esamesi bile kalmadı ;D
 
kaç tane quadcı var, sayısını bilmiyorum da... bir kampanya duyurusu ile forumumuzdan 7 üye forza sahibi oldu. almak isteyip de kendini tutan en azından bi o kadar daha vardır diye düşünüyorum.

kampanyaları takipteyim, duyurularım devam edecek :laugh:
 
[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Tebrik ediyorum. Bu düzeylere karşılıklı sevgi ve saygının korunması ve Mehmet Bey'in özverili çabası sayesinde gelinmiştir. Başarılarımızın devamını dilerim.
 
[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Maşallah diyelim abi artık güncel konulara yetişemiyorum. :laugh:
 
[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Görünen köy kılavuz istemez. Aslında büyümenin devam edeceğinin de habercisi olan bu verilere şapka çıkartılır :saygilar:
 
[Duyuru]: Ekim Ayı Rekorlarımız

Masallah :RCKolik: :)