Eskişehirden Merhaba

gvardal

Yeni Uye
Katılım
28 Ocak 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Model uçak hobisinde 1 yıllık küçük bir tecrübesi olan çok yeni bir hobiciyim, Eskişehirde yaşıyorum. Foruma ilk girdiğimde çekilen ayrıntılı videolar çok hoşuma gitti, sizlerin tecrübelerinden umarım en iyi şekilde faydalanabileceğimi düşünüyorum.
Herkese kırılımsız uçuşlar diliyorum.
 
Eskişehirden Merhaba

Hoşgeldiniz Giray Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Eskişehirden Merhaba

Aramıza hosgeldiniz Giray Bey :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Eskişehirden Merhaba

Merhaba Giray bey hoşgeldiniz foruma.... bende Eskişehir de yaşıyorum uçaklara da git gide ilgim artıyor aslında.... heli ,uçak ,araba buluşmalar yaparız inşallah görüşmek üzere...
 
Eskişehirden Merhaba

Hoşgeldiniz Giray bey, eskişehir deyince atladım hemen :)

Nerde ikamet ediyorsunuz, ekipmanınız neler, daha önce Muttalip tarafına geldiniz mi, buluşmalarda karşılaştık mı?

Uçak işi ile haşır neşir arkadaşlar var, bazılarını ismen de tanıyoruz da, ekip değişiyor zaman zaman. Belki oralarda denk gelmişizdir. Gelmemişsek bile bundan sonra bekleriz. Keyifli forumlar
 
Eskişehirden Merhaba

Hepinize güzel yorumlarının için çok teşekkür ederim, evet Rasim Bey 2 senedir mutalıp çayırlarında abilerim ile birlikte birşeyler öğrenmeye çalışıyorum geçen yaz ilk defa kendi uçuşumu gerçekleştirdim, ESHAVK ve diğer abilerimin yardımları ile. Ben eskişehirde ıhlamurkent civarımdayım, tanışmamış olasak bile ( ki küçük bir ihtimal veriyorum) sizinle en kısa zamanda tanışmayı isterim, bu arada bilgisayarımda da bazı tasarım çalışmalarım oluyor ben uçurmak kadar yapmaktanda zevk alan birisiyim, örnek olarak son projemi de sizlerle paylaşıp değerli görüşlerinize sunuyorum. Bunu artık .46 olarak çalıştırmayı hedefliyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Eskişehirden Merhaba

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. Pazar günleri Muttalip çayırında oluyoruz. Tanışmamışsak da tanışırız. :thumbup:
 
Eskişehirden Merhaba

Emre Bey kesinlikle sevinirim yanlız önce yukarıdakini bitirirmem lazım yanınıza gelebilmem için elimde TrainStar modelim var ama artık patlarlının zevkine varmak ve şu pil işinden kurtulmak niyetindeyim. Umarım en kısa zamanda görüşürüz.