Satılık Feiyu Tech FY31AP GPS-Barometrik Sensörlü Uçak Otopilot Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cem Gürcan

Yeni Uye
Katılım
25 Ara 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
2
Konum
Kadıköy
İlgi Alanı
Hepsi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Hiç bir sıkıntısı yoktur. İnternette kurulumu ile ilgili detaylı videolar mevcut.


Otomatik Stabilizasyon : Etkinleştirildiğinde sorunsuz ve kolay uçuş için uçağı otomatik olarak kontrol edecektir. RC uçakla uçmaya yeni başlayanlar için bu, uçuşu kolaylaştırdığı ve öğrencinin pilotun özgüvenini artırdığı için avantajdır. Sistem, kalkıştan inişe kadar tüm uçuş süresi boyunca aktif hale getirilebilir.
Navigasyon Uçuşu : GPS modülü ile FY31AP'nin otonom uçuş sistemi ayarlanan ara noktalar arasında otomasyon uçuş gerçekleştirecektir.
Eve Dönüş : Kumandadaki 3 pozisyonlu bir anahtar yada Failsafe ayarınız aracılığıyla eve otonom dönüşü ayarlayarak veya verici sinyalinizi kaybetmesi durumunda uçağın eve dönmesini sağlayabilirsiniz. Ev noktasına ulaştığında, daha sonraki talimatlarınızı beklerken otomatik olarak tepesinde daireler çizecektir.
Otomatik Daire Turu : Bu işlevi etkinleştirerek, uçak seçilen alanı otomatik olarak sabit bir yükseklikte daire içine alacaktır, dairenin merkezi mevcut noktadır. Daire yarıçapını ayarlayabilirsiniz, varsayılan yarıçap 80 metredir.
Sabit irtifa ve İrtifa kilidi Uçuş Modu : GPS modül yönünü bağladıktan sonra, FY-31AP, uçağı sabit irtifada düz bir şekilde uçacak şekilde kontrol edebilir ve uçuş rotasını kilitleyebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Okan akça
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...