flyksy fs-i4x kumanda dongle bağlantı sorunu

ulaş havutça

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba, flyksy fs-i4x kumanda ile 22 in 1 simulatör kablo seti aldım (THK'dan). Ancak ne yaptıysam simulatör yazılımı, kumandayı görmüyor. Dongle, kumanda ile bağlantı kurmuyor. Sanırım bir uyumsuzluk var. Benzer sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Yoksa uyumsuz olduğu için yapacak bir şey yok mudur?

Hocam flysky i4 hakkında bilgim yok trainer moda geçmesi mi gerek yoksa başka bir ayar mi bilemiyorum ama 22 in1 dongle kumanya bağlandığında yanıp sönen ışıklar değişiyor ilk PC bagladiginiz gibi olmuyor.

Merhaba, flyksy fs-i4x kumanda ile 22 in 1 simulatör kablo seti aldım (THK'dan). Ancak ne yaptıysam simulatör yazılımı, kumandayı görmüyor. Dongle, kumanda ile bağlantı kurmuyor. Sanırım bir uyumsuzluk var. Benzer sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Yoksa uyumsuz olduğu için yapacak bir şey yok mudur?
Bende denedim baya bi bilgisayar gçrüyor ancak simülatörler görmüyor. Ben picasim adlı simülatöre bailayabildim zar zor siz de pica simde deneyebilirsiniz ama biraz kurcalamanız lazım .

Aynı kumandayı kullandım realflight programına bağlantı kuramadım, ancak bende dongle yoktu drek kumandayı pc ye bağlıyordum phonix sim programını sorunsuz çalıştırdı. Sonra sırf realflight için thk nın sim kumandasını aldım ancak çokta gerekli olmadığını anladım sonuçta pratik ve yönleri öğrenmek için sim çalışıyoruz realflight grafik olarak daha kaliteli tabi, phonix te bana yetelri olmuştu.