Z zonefloor Yeni Uye Katılım 2 Ara 2015 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Yaş 39 8 Ara 2015 #1 Merhabalar, Flysky FS i6 bu kumanda hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar alıcı bağlantısında sıkıntı yaşıyorum.. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merhabalar, Flysky FS i6 bu kumanda hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar alıcı bağlantısında sıkıntı yaşıyorum.. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Zafer ŞAHİN Mahna Mahna ... Katılım 29 Ağu 2013 Mesajlar 1,313 Tepkime puanı 2,194 Yaş 48 Konum İstanbul İlgi Alanı Multikopter 8 Ara 2015 #2 Flysky FS i6 Kumanda hakkında Sorununuz nedir, forumda ilgili konuları arattınız mı ?
Serkan SARIGÜL Uye Katılım 23 May 2017 Mesajlar 57 Tepkime puanı 18 Yaş 39 Konum Aksaray Web sitesi www.sikayetinisoyle.com İlgi Alanı Multikopter 13 Haz 2017 #3 Flysky FS i6 Kumanda hakkında cleanflighttan receiver mode a gelin ve önce rx_parallel_pwm seçin. Ayarları kaydedip tekrar arm edip çalıştırmayı deneyin. Bu bilgiyi samed torlak arkadaşımızdan aldım işe yaradı
Flysky FS i6 Kumanda hakkında cleanflighttan receiver mode a gelin ve önce rx_parallel_pwm seçin. Ayarları kaydedip tekrar arm edip çalıştırmayı deneyin. Bu bilgiyi samed torlak arkadaşımızdan aldım işe yaradı