Flysky Fs-t6 için alıcı önerisi

Tamer Öztürk

Kıdemli Uye
Katılım
23 Ağu 2015
Mesajlar
2,152
Tepkime puanı
1,592
Yaş
28
Konum
Gazimağusa/KKTC
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba, belki forumda daha önce yazılmıştır ama vaktim olmadığından bakamıyorum.Bir arkadaşım flysky fst6 6 kanallı kumanda kullanıyor ve alıcı almak istiyor.Ben de yarın akşam hobbyking'den kendim için sipariş vereceğim ve eğer bahsettiğim kumandayla uyumlu alıcı varsa siparişe eklemek istiyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum.Iyi aksamlar
 
Flysky Fs-t6 için alıcı önerisi

Konu yukarı.Bilgisi olan büyüklerim/arkadaşlarım var mı?
 
Flysky Fs-t6 için alıcı önerisi

Bu kumandanın alıcı "FS-R6B" olarak geçiyormuş. Hızlı bir şekilde HK baktım ve gördüğüm kadarı ile bu modele uygun bir alıcı yok ya da var ama ben fark etmedim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Flysky Fs-t6 için alıcı önerisi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu kumandanın alıcı "FS-R6B" olarak geçiyormuş. Hızlı bir şekilde HK baktım ve gördüğüm kadarı ile bu modele uygun bir alıcı yok ya da var ama ben fark etmedim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Mehmet abi.Henüz siparişi vermedim.Hobbyking'de uygun alıcı olduğunu bilsem ekleyeceğim siparişe.Aslında Aliexpresste var ama bazen problem oluyor satıcıdan dolayı(kargoya verilmiyor...vs).Para iadesini her türlü alma hakkımız var ama boşa zaman kaybı.Hobbyking daha güvenilir olduğu için tercih ediyorum çoğunlukla.Belki bilen birileri çıkar.Teşekkür ederim.
 
bende şimdi bu kumanda için alıcı bakıyordum bir hobiy markette fs ia6b marka alıcı aldım. uçagın sistemini kurdum. elektronigi bagladım. fakat alıcıyı kumandaya tanıtamıyorum :( sanırım satışta kazık yedim. alıcıyı almadan önce kumandayıda götürdüm buna uygun alıcı varmı elinizde dedim. ama genede acımadılar. sanırım benim hobi işi buraya kadardı artık devam eddemicem. şimdi buradan dogru staşı bölümüne konu açmaya
 
Murat öyle hemen teslim olmak var mı yav...Tamam , bazen bizlerin de can burnuna geliyor, bir alıcı bozuk diye hobi bırakılmaz, sadece biraz mola verilir. Oluyor böyle şeyler , alet de bozulur, kırım da olur , bu işi kabullendik zaten , son zamanlarda maliyetlerin iki katına çıkması da son darbe oldu , ama sadece mola olur , içimizdeki hobi sevgisi ve umutlarımız asla bitmez , sana da öyle tavsiye vereyim... :saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye silindi 8682
anlamadıgım bi hobiydi. 2. uçagım uçtu ama zaman sonra arkadaş denemk istedi o denerken çakılıp yandı. o alev anında alıcı yandı.
aradan 5 ay geçti yeni bi uçak yaptım. elektronigi gittim aldım. alıcıyıda aldım. alıcıyı alırken kumandayı götürüp gösterdim buna ragmen uygun olmayan alıcı vermiş adam bi r türlü bnd yapamadım yoruldum. ilanıda koydum artık. buray ave sahibindene birazdan başka sitelerede eklerim. bide ugraşırken falçtada elimde krıldı 3 parmagımda yarabandı var :D tuz biber oldu
 
Murat o zaman yeni bir kumanda ile yola devam edeceksin , kumandayı da satarken herşeyini yaz , alacak olan alıcısını bulsun , bizlerin demirbaşları kumandadır , o iyi olursa tüm işler yolunda gider, modeller yüzlerce defa uçar, düşer, kırılır yok olur ama kumanda iyi ise ve sana güven veriyorsa diğer tüm sorunlar öyle ya da böyle aşılır.Bu arada elin için geçmiş olsun... :saygilar: