[Foto]: f450 apm 2.6 9xr acill yardım edın lutfen !!!!!!

emrevolkan

Yeni Uye
Herkese merabalar

Bi konuda yardımınıza ıhtıyacım var .Butun malzemelerımı sıfır aldım ama bı turlu aksılıklerden dolayı ucus yapamadım.
Malzamalerım f450 frame apm2.6 kk skywalker 4*30A quattro esc 9xr kumanda orange 433 mhz alıcı verici dji 980kv motorlar

Oncelıkle APM nın ayarlarıyla basladım ve compass ayarına kadar yaptım sıra esc kalıbrasyonuna geldı orda takıldım sonra kumandamın ayarlarında bı sorun oldugunu soyledıler onu halledebıldıgımı dusunuyorum ama sanırım halledemedım cunku hayla escmı kalıbre edemıyorum

benımle aynı sıstemı kullanan ve bastan sona yardım edebılıcek bırısı varmı? 1 aydır bu sorunlarla ugrasıyorum ve neredeyse hıc hevesım kalmadı. Yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler.

Esc kalibrasyonu eğer sorunuzu anladığım şekilde ise, esc kablonuzu alıcınızda throttle kanalına bağlayın , önce kumandayı açın ve gaz kolunu en üst seviyeye getirin. Daha sonra pili takın sinyal sesleri duyacaksının. 3 tane sesten sonra gaz kolunu indirip pili çekin. Bunları tüm esclere sırayla yapın. Umarım sorununuz budur. Lütfen işe başlamadan önce pervaneleri sökün hiç bi şekilde uçuşa geçmeden takmayın. Yoksa benim gibi burnunuzu kaptırabilirsiniz [emoji2][emoji2][emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[Foto]: f450 apm 2.6 9xr acill yardım edın lutfen !!!!!!

Bu kadar acil olan ne acaba merak ettim ?? Olmazsa ve insanlar Sana hemen yardim etmezlerse hobiyi mi birakma durumuna geldin ??

Konu basligi yanlis, acilan bolum yanlis...

Kusura bakmayın ilk defa kullanıyorum bu formu
Evet aynen öyle bırakırım olmadı dediğim gibi 1 aydır bununla ugrasiyorum
Ali kalibrasyonun nasıl yapıldığını biliyorum fakat kumanda ayarlarindan dolayi olmuyor ve bu Esc diğerlerinden farklı quattro esc yaz demek istediğimi anliycaksin

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve throttle kanalının hangisi olduğunu arastirdigimda 3 kanal olarak buldum alıcının üstünde de öyle bişey yazan kanal yok 3 kanal doğrumu acaba (orange open lrs 433)

Stokta 3. Kanal olması lazım. Bendede aynı modül aynı kumanda var. Cc3d ile toplayamadım kaldırdım koydum kenara. Uğraşmıyorum. Sinir etti beni. Kumanda menüsü ayrı bi dert kanallar ayrı bi dert. Kalibre olayı dediğim şekilde bende kanal 3 idi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaşadığınız sorunlar ne benimle aynımi ali bey?

Emre hocam bu hobi insanı bazen tirlatma derecesine getirir ama en sonunda aldığın keyif tüm bu problemlere değer kanımca apm konusunda çok kaynak var forumda kumandadan calibrasyon videolarida var bakarsan cozebilirsin bence :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi