[Gorseller]: Heli Ayar Buluşması - 24.03.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Biraz geç oldu ama geçtiğimiz Perşembe günü Istanbul'dan gelen Mordo abi ve Cenk kardeşimiz ile benim evde "Ayar Buluşması" yaptık :yuppi:

Evim hiç bu kadar heliyi bir arada görmemişti :laugh: Ben ve Cenk HC-3X FBL ünite ayarlarını yaparken, Mordo abimiz ve Türker kardeşim ilk önce 450'nin ayarlarına daha sonrada kumandanın wireless trainer ayarları ile telemetre özellklerini inceledikler.

Buradan hasta hasta bizleri yanlız bırakmayan Türker kardeşime, zahmet edip gelen Mordo abimiz ve Cenk kardeşimize güzel ve eğlenceli bir akşam için tekrar teşekkürler :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu da kısa videomuz : Youtube videoları için çalışan 195.46.39.39 ve 195.46.39.40 DNS'lerini kullanabilirsiniz ;)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mehmet bey ve hasta hali ile bize eşlik eden Türker kardeşime teşekkür ederim.
pizalar için ayrıyetten teşekkür ederiz...

Çok güzel bir buluşma oldu, sahada birşeyler yapabilmek için ofis çalışması da şart. Neyseki home-office çalışabiliyoruz. :laugh:

Mehmet Abi'ye evinin kapılarını bize açtığı ve her zamanki misafirperverliğini gösterdiği için çok teşekkür ederiz. :)

Cenk Abi'yle tanışmakta çok güzel oldu. :thumbup: Kimbilir belkide ilerleyen zamanlarda Yuvacık Heliport buluşmalarına katılarak gurubun Dartanyan'ı bile olabilir diye düşünüyorum müsait oldukça :lollol: :saygilar:

Ben de konuyu görünce bugün sandım. :-\ "Bileydim Mordo Bey'den HK'nın kuyruk borusunu isterdim" diye düşünürken Perşembe olduğunu gördüm. :'( Neyse, pizzalar afiyet şeker olsun hepinize!