[Gorseller]: Yuvacik Heliport Buluşması 03.08.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Bu hafta kaldığımız yerden devam ettik. Malum hatırlarsanız IKON FBL test ederken, 500'nun kuyruk hub vidası kırılmış ve testimiz yarım kalmıştı.

Aslında amacımız AUTO Level ve Rescue test etmekti ama fazla vaktimiz olmadığı için bu kısmı hafta içine bıraktık ;)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün en enteresan olayı ise aşağıda :lollol: :lol: 3 yıldır sahalardayım ama böylesini görmedim. Tek tesellimiz ısırmamaları oldu :lol: :lol:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlk videomuz IKON ile yaptığımız uçuşlar :

Sonrada biraz stres atmak için bizim ufaklıklarla uçuş yaptık :laugh: ;D

Kısa ama çok güzel bir gün oldu. :thumbup: Açıkçası tadı damağımda kaldı. :laugh:

Sinekler, bazen rüzgar, sıcak falan ama kırımsızda günü tamamlayınca keyfimiz gayet yerindeydi. :yuppi:

Birde Mehmet Abi böyle sıcağı sıcağına videoları da paylaşınca daha ne olsun yeme de yanında yat. :RCKolik:

Çok güzel ve kırımsız bir uçuş günü olmuş.... :bravo:
Merak ettim , enteresan olan sinekler neden böyle hücum ettiler.Genelde yağmur yağmadan önce hırçın ve ısırgan olurlar da........(Doğabilimci Hakan ... :lol: )

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Merak ettim , enteresan olan sinekler neden böyle hücum ettiler.Genelde yağmur yağmadan önce hırçın ve ısırgan olurlar da........(Doğabilimci Hakan ... :lol: )
Neyseki uysallardı Hakan Abi, yoksa bizim uçuşlar kesinlikle iptal olurdu.

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Gerçekten biz sahadan ayrıldıktan yaklaşık 1-2 saat sonra yağmur yağdı. Dün de tüm öğleden sonra yağmurluydu :D

Isırmamaları tek tesellimiz oldu Hakan'ım :laugh:

Güneşi görünce hemen sahaya uçmuşsunuz, sinekler de sizinle beraber... Ne yani, siz uçun onlar uçmasın, olacak şey değil! Yağmur sizin arkanızdan, bizim önümüzden yağmış demek ki! Biz de arabaların içinde mahsur kaldık desem yeri.