Merhaba.Turnigy 9X V2 kumandasını kullanmaktayım ve forumumuzdaki Deniz abimin önerisi ile Er9x yazılımını yüklemeye karar verdim.
USBTinyISP programmer kartını sipariş verdim.Şuan FrSky DJT Combo 2.4Ghz&V8FR-II HV setini kullanmaktayım.Modülün telemetri desteği var fakat alıcının telemetri desteği yok.
Farklı bir sebepten dolayı yeni modül seti almam gerekiyordu.Hem de Er9x yazılımını yükleyeceğim için telemetri özelliği de olsun diye FrSky DF Combo&D8R-II Plus modül setini sipariş verdim.Bu sette DJT modül V2 imiş.Şuan elimdeki de DJT fakat V1 olanı.Merak ettiğim konu ise şu.Er9x yazılımının farklı sürümleri bulunuyor.(Er9x standart,Frsky,Ardupilot,Frsky Noht,Nmea gibi)
Bildiğim kadarıyla sipariş verdiğim modül setiyle beraber Er9x yazılımına geçiş yapmam durumunda RSSI&TSSI ve Alıcı pilimin voltajını ekstra ekipmana gerek kalmadan telemetri verilerini görebileceğim.Er9x'in hangi sürümünü indirip yüklemeliyim? Bu yazılımı kullanıp tecrübesi ve bilgisi olan abilerim yardımcı olabilirler mi acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla sipariş verdiğim modül setiyle beraber Er9x yazılımına geçiş yapmam durumunda RSSI&TSSI ve Alıcı pilimin voltajını ekstra ekipmana gerek kalmadan telemetri verilerini görebileceğim.Er9x'in hangi sürümünü indirip yüklemeliyim? Bu yazılımı kullanıp tecrübesi ve bilgisi olan abilerim yardımcı olabilirler mi acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.