Tukey_22 Uye Katılım 14 Eyl 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 2 Yaş 32 16 Eki 2016 #1 Herkese hayırlı pazarlar, sorunları çözdük ve video çekmeye başladık Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Herkese hayırlı pazarlar, sorunları çözdük ve video çekmeye başladık Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ankasem Tecrübeli Uye Katılım 3 Nis 2015 Mesajlar 729 Tepkime puanı 459 Yaş 63 16 Eki 2016 #2 Havadan Motosiklet gösterisi Yaşam İşte Bu
Ercan ÇINAR Tecrübeli Uye Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 951 Tepkime puanı 896 Yaş 42 Web sitesi www.ercancinar.com İlgi Alanı Multikopter 16 Eki 2016 #3 Havadan Motosiklet gösterisi Eline sağlık, videonun her yerinden keyif damlıyor. Süper Dragonfly...
Tukey_22 Uye Katılım 14 Eyl 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 2 Yaş 32 16 Eki 2016 #4 Havadan Motosiklet gösterisi Daha güzellerinide paylaşmak nasip olur inş tamda gününde denk geldi an itibarı ile Kenan Sofuoğlu 5.kez dünya şampiyonu oldu
Havadan Motosiklet gösterisi Daha güzellerinide paylaşmak nasip olur inş tamda gününde denk geldi an itibarı ile Kenan Sofuoğlu 5.kez dünya şampiyonu oldu
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,867 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Eki 2016 #5 Havadan Motosiklet gösterisi Cepten video nedense bende oynamadi Yarin bir de PCden deneyeyim
Özgür Korkmaz Çalışkan Uye Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 330 Tepkime puanı 215 Yaş 34 Konum Şanlıurfa/Viranşehir İlgi Alanı Multikopter 17 Eki 2016 #6 Havadan Motosiklet gösterisi Tebrik ederim çok güzel olmuş gerçekten
hakandaspinar Çalışkan Uye Katılım 2 Mar 2015 Mesajlar 389 Tepkime puanı 193 Yaş 38 17 Eki 2016 #7 Havadan Motosiklet gösterisi Turgay hocam harika bir gösteri ve video olmuş paylaşımın için teşekkür ederim çok keyifle izledim. thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Havadan Motosiklet gösterisi Turgay hocam harika bir gösteri ve video olmuş paylaşımın için teşekkür ederim çok keyifle izledim. thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,867 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Eki 2016 #8 Havadan Motosiklet gösterisi 2 farklı hobinin iç içe girdiği, güzel bir çalışma olmuş, ellerine emeğine sağlık Tugay Ben özellikle videonun en sonuna bayıldım, o yazıyı oraya yazmak gerçekten güzel bir fikir
Havadan Motosiklet gösterisi 2 farklı hobinin iç içe girdiği, güzel bir çalışma olmuş, ellerine emeğine sağlık Tugay Ben özellikle videonun en sonuna bayıldım, o yazıyı oraya yazmak gerçekten güzel bir fikir
Doğukan Ocak RcFanatik Katılım 3 Eki 2014 Mesajlar 3,270 Tepkime puanı 2,691 Yaş 31 Konum Ordu Web sitesi www.facebook.com İlgi Alanı Heli 17 Eki 2016 #9 Elinize sağlık çok güzel bir video olmuş
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,860 Tepkime puanı 15,530 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Eki 2016 #10 Havadan Motosiklet gösterisi Hiç güzel olmamış, bu ne böyle motora falan biniliyor birde. Kıskançlık Mode : ON Elinize sağlık Tugay, harika birşey olmuş.
Havadan Motosiklet gösterisi Hiç güzel olmamış, bu ne böyle motora falan biniliyor birde. Kıskançlık Mode : ON Elinize sağlık Tugay, harika birşey olmuş.
Tukey_22 Uye Katılım 14 Eyl 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 2 Yaş 32 18 Eki 2016 #11 Havadan Motosiklet gösterisi Mehmet Kucuksari' Alıntı: 2 farklı hobinin iç içe girdiği, güzel bir çalışma olmuş, ellerine emeğine sağlık Tugay Ben özellikle videonun en sonuna bayıldım, o yazıyı oraya yazmak gerçekten güzel bir fikir Genişletmek için tıkla ... o duran yazıları oldum olası sevmişimdir, hiç eksik etmem böyle videolarda herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum
Havadan Motosiklet gösterisi Mehmet Kucuksari' Alıntı: 2 farklı hobinin iç içe girdiği, güzel bir çalışma olmuş, ellerine emeğine sağlık Tugay Ben özellikle videonun en sonuna bayıldım, o yazıyı oraya yazmak gerçekten güzel bir fikir Genişletmek için tıkla ... o duran yazıları oldum olası sevmişimdir, hiç eksik etmem böyle videolarda herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum