Adı : onur
Soyadı : turan
Nereden : sakarya-hendek
Mesleği : kamu çalışanı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: daha yeniyim
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : bir çok rc model sever arkadaşımdan
Kullandığım Model(ler) : v911-raptor 50
bu arada ben bir çok foruma üyeyim. otomobil, aydınlatma vb. forum ortamlarında fazlaca ' bey, hanım ' gibi hitaplardan sıkıldığım için benden büyüklere abi abla küçüklere kardeşim veya ismi ile hitap etmeyi tercih ediyorum. şayet forum kurallarında bu konu hakkında bir düzenleme varsa buna riayet ederim. ancak yoksa benden büyüklerden ismim ile küçüklerden ise abi gibi daha samimi hitaplarda bulunulmasını rica edeceğim. tabi bu hitaplardan hoşlanmayanlar olursa onlara da kendi istekleri doğrultusunda seve seve hitap ederim
Soyadı : turan
Nereden : sakarya-hendek
Mesleği : kamu çalışanı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: daha yeniyim
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : bir çok rc model sever arkadaşımdan
Kullandığım Model(ler) : v911-raptor 50
bu arada ben bir çok foruma üyeyim. otomobil, aydınlatma vb. forum ortamlarında fazlaca ' bey, hanım ' gibi hitaplardan sıkıldığım için benden büyüklere abi abla küçüklere kardeşim veya ismi ile hitap etmeyi tercih ediyorum. şayet forum kurallarında bu konu hakkında bir düzenleme varsa buna riayet ederim. ancak yoksa benden büyüklerden ismim ile küçüklerden ise abi gibi daha samimi hitaplarda bulunulmasını rica edeceğim. tabi bu hitaplardan hoşlanmayanlar olursa onlara da kendi istekleri doğrultusunda seve seve hitap ederim