Helikopter Sabit Durmuyor

Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
61
Tepkime puanı
46
Yaş
30
Konum
Bilecik
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba çok değerli rckolik ailesi. Benim bir sorum olacak. Elimde FLY-SKY İ6 kumanda var. Sorunsuz çalışıyor. Ama asıl soruma gelecek olursak, kullandığım sim yazılımları AEROFLY7 ve AEROFLY 8`dir.Hangi helikopteri uçuracak olsam, helikopter sabit durmuyor.Yani, az bir miktar, ya sağa, ya sola, ya ileri,yada geri gidiyor.Bunun bir çözümü var mı arkadaşlarım ?
---
Kolay gelsin,
Hayırlı çalışmalar.
 
Aynı kumadanın x modeli var bendede , trim ayarı yaptın mı.
 
Helikopterlerde ekstra bir stabilizasyon sistemi yoksa gps gibi havada sabit durmaz.
Kafanızı çok karıştırmaya gerek yok ekstra sistemleri belirttim ancak sağa sola ileri geri kaymalar normaldir. Helikopterde kumandayı bırakayım şöyle bir yudum çay içeyim etrafa bakayım, alnımın terini sileyimde devam edeyim gibi birşey yapamazsınız. Yaptığınız ayarlarla bu kaymaları, sapmaları en aza indirmek mümkün olacaktır elbette ama yine de havada ip gibi asılı kalmasını beklemeyin.
Bir video yüklerseniz bahsettiğiniz durumun normal mi anormal mi olduğuna daha sağlıklı bakabiliriz.
 
Sim de 4 kanal esky lama heliler olacak onları seçerseniz dediğiniz gibi uçar.

3d heliler 6 Kanal olur akrobasi yapabilmesi için her yöne sınırsız olarak döner ve yatar, tüm komutları siz verirsiniz nasıl durmasını istiyorsanız o şekilde durmadan komut alması lazım doğası böyle. Zorluğu da, zevki de, bu davranışından geliyor.