Helikopter Seçmemde Yardımcı Olur musunuz

erenmert

Yeni Uye
Katılım
25 Ara 2013
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Merhabalar ,

ben 14 yasındayım bu hobiyle 1 aydır ilgileniyorum bissürü video izledim bang good dan helikopterlere baktım ama karar veremedim.
okullar olduğu için para bırıktırıorum 70 TL ye v911 yada buna benzer 4 kanal bir helikopter aslında beni daha cok ilgilendiren kumanda
elime yakışmasını ve bir cok tusu olmasını istiyorum :) :) :) ama 4 kanal olması sart lütfen bana tavsiye verin yasıma ve bütçeme uygun
olmasını istiyorum.Bide simülasyon programı derken ne demek istediğinizi tam anlamadım bilgisayardan bir programsa lütfen bana lınk
atın.Onceden boş boş işlerle uğraşıyordum ama bu hobi bence cok zevkli zaten bilimle yakından az cok arkadaşım ve bu helikopterlerde
cok dikkatimi cekti.

Yani bana ve bütçeme uygun bir helikopter tavsiyesi ve simülasyon programı ile ilgili bir şerler söylemenizi istiyorum .. :saygilar: :saygilar:

14.07.14 Tarihli RCKOLIK Yönetim Güncellemesi
Forum olarak son 1 yılda çıkan V922, V977 gibi 6 kanal micro helilerin başarısı nedeniyle, modelciliğe başlangıç modeli olarak kesinlikle V911 tavsiye etmiyoruz. Tavsiyemiz:

- Hemen Simulasyon kumandası temin ederek, düzenli simulasyon çalışması
- Ve arkasından 6 kanal bir heli alınması. Bu 6 kanal micro olabileceği gibi, 450 ve 500 sınıfı profesyonel bir heli de olabilir
 
HELİKOPTER SEÇMEMDE YARDIMCI OLUNNN

Kamil kardeşim , aramıza hoşgeldin.Henüz 14 yaşındasın ve profilinde 18 görünüyor ;)
Aramıza katılman için henüz bir yaş limitimiz yok.Yani gerçek yaşını yazabilirsin.Profilini düzenlersen sana daha doğru hitap edebiliriz abiciğim.
Burada abilerinin açtığı v911 olsun 922 olsun çok güzel konular var.Bunları güzelce oku , bu hobi nasıl yapılır , yeni başlayanlara ne öneriyoruz , simülatör konuları , bunları da güzelce oku, güvenlik kurallarını mutlaka oku.Yaşın bu işe yeni başlamak için gayet müsait, tüm bunları okuduktan sonra , derslerini , okulunu aksatmadan , hepsine de gereken önemi verirsen, genç bir modelci kardeşimiz olabilirsin ;)
Kumanda da çok düğme olması iyi birşey gibi görünebilir, ama sen biraz az düğmelilerle başlasan daha doğru olur :)
Paranı biriktir , bir simülatör edin , sonra mikro bir helikopter al , yavaş yavaş ama doğru yolda yürüyen bir modelci ol.İlla 4 kanal istersen , zaten gereken meblayı hemen hemen biriktirmişsin, v911 alabilirsin , seçim sana kalmış.Ne olursa olsun şunu da unutma , helikopter hobisi mikro da olsa büyük de olsa , ekonomik imkanları biraz zorlar , eğer o harçlıkları temel ihtiyaçlarından fedakarlık ederek biriktiriyorsan , daha da sabırlı olmayı ve tüm paranı bu hobiye harcamamanı da tavsiye ediyorum abim. :saygilar:


Allah Allaaaah , cevabı yazarken Kamil Aksoy'du , bu ne zaman Eren Mert oldu , şu gençler..... :lollol: :lollol:
 
HELİKOPTER SEÇMEMDE YARDIMCI OLUNNN

Hakan abin her şeyi çok güzel özetlemiş.

Bu hobide SABIR şart. Mesela üye oluyorsun, neler paylaşılmak bakmadan direkt soru soruyorsun :(

Öncelikle 4 kanal heliye param ancak yetiyor diyorsan TEK Alternatif V911 . Lütfen sağdan soldan, netten bulduğun şu 4 kanal heliyi alayım mı diye soru sorma, silinecektir.

Az bir bütçe ile 6 kanal heli ile başlayayım dersen ise V922.

Diğer sorduğun tüm sorular zaten aşağıdaki linklerde mevcut. Lütfen SABIRLA oku, anlamaya çalış. Kafana yatmayan şeyleri öyle sor.

Unutma biz burada BALIK Servis yapmıyoruz, TUTMAYI öğretmeye çalışıyoruz ;)