Arkadaşlar hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde İlker abinin başlattığı bir çoğumuzun katıldığı keyifli bir sohbet konumuz olmuştu.
Helikoptercinin Tükenmişlik Sendromu :
Bu defa sohbet konumuz küllerinden doğmaya çalışan bir helicinin hikayesini anlatacak.

Yaşam koşulları heliciler için (yüksek dolar kuru
) gün geçtikçe zorlaştıkça pek çok insan tarafından anlamsız ve amaçsız olarak görülen, hatta halk arasında fuzuli para harcatma sanatının kısaltılmış adı olarak bilinen " Hobi (*) " lerimizi sürdürmek zaten başlı başına bir olay malesef. :-\
* Hayrı Olmayan Boş İşler
Yaşadığım son dönemi örnek olarak sizlerle paylaşayım. Belki sizlerinde paylaşımları gelir ve eğlenceli bir sohbet konusu haline dönüşebilir.
Koşullar :
- Modelcilikte epey bir zaman geçmiş,
- Yaş ilerlemiş Eş ve İş Durumu var,
- Evde bir hiper aktif yaşam formu ile yaşanıyor.
- Çalışmalar ancak kalan enerjiyle gece geç saatlerde yapılabilir,
- Kilo alınmış rejim ve spor da yapılması gerekiyor,
- Aile durumları, asgari sosyal hayatın sürdürülmesi, bakıcı/refakatçi servis ve mobilizasyon hizmetleri, alışveriş, çocuk bakımında yardımlaşma kesintisiz devam ediyor,
- Bir merak uğruna Mode1 geçişi yapılmış, sim çalışması ihtiyacı var pilotaj askıya alınmış gerçekte uçuşlar henüz yapılamıyor...
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi helicinin vazifesi bir çıkış bulmaktır diye düşünürken birde ne göreyim.
Emre Kaman kardeşim canavar gibi bir Low RPM heli tasarlamış. Bir güzel araştırmış pinyonuna KV'sına kadar seçmiş, şahane işçiliğiyle montajını yapmış soketine kadar RTF hale getirdiği canım 690SX'ini boş bir anına gelerek satmaya karar vermiş.

Evet arkadaşlar Emre kardeşim sağolsun modelini bana verdi ve böylece bende artık bir " Mikado Team " üyesi olmuş bulunuyorum.
Bu modelle alakalı çok paylaşımlarımız olacak inşallah. Emre kardeşimde eminim modeli sık sık görmek için bol bol Kocaeli'ye gelecek bundan sonra.
Kusura bakma Emre modeli ilandan çekmen için esasında sana epey bir süre tanıdım ama artık çok geç.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Helikoptercinin Tükenmişlik Sendromu :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu defa sohbet konumuz küllerinden doğmaya çalışan bir helicinin hikayesini anlatacak.
Yaşam koşulları heliciler için (yüksek dolar kuru
* Hayrı Olmayan Boş İşler
Yaşadığım son dönemi örnek olarak sizlerle paylaşayım. Belki sizlerinde paylaşımları gelir ve eğlenceli bir sohbet konusu haline dönüşebilir.
Koşullar :
- Modelcilikte epey bir zaman geçmiş,
- Yaş ilerlemiş Eş ve İş Durumu var,
- Evde bir hiper aktif yaşam formu ile yaşanıyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
- Ortalıkta birşey bırakılması mümkün değil,- Çalışmalar ancak kalan enerjiyle gece geç saatlerde yapılabilir,
- Kilo alınmış rejim ve spor da yapılması gerekiyor,
- Aile durumları, asgari sosyal hayatın sürdürülmesi, bakıcı/refakatçi servis ve mobilizasyon hizmetleri, alışveriş, çocuk bakımında yardımlaşma kesintisiz devam ediyor,
- Bir merak uğruna Mode1 geçişi yapılmış, sim çalışması ihtiyacı var pilotaj askıya alınmış gerçekte uçuşlar henüz yapılamıyor...
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi helicinin vazifesi bir çıkış bulmaktır diye düşünürken birde ne göreyim.
Evet arkadaşlar Emre kardeşim sağolsun modelini bana verdi ve böylece bende artık bir " Mikado Team " üyesi olmuş bulunuyorum.

Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu modelle alakalı çok paylaşımlarımız olacak inşallah. Emre kardeşimde eminim modeli sık sık görmek için bol bol Kocaeli'ye gelecek bundan sonra.
Kusura bakma Emre modeli ilandan çekmen için esasında sana epey bir süre tanıdım ama artık çok geç.
Hayırlı uğurlu olsun diyelim.