Herkese Selamlar

pardus

Çalışkan Uye
Katılım
24 Şub 2014
Mesajlar
469
Tepkime puanı
296
Yaş
39
:saygilar: Merhabalar, ismim Bulut. Ankara'da oturmaktayım ve yaşım 29.

Aslına bakacak olursanız eski bir RC'ciyim. Sene '95 de falan bayağı bir bu işle uğraşıyordum, yanlız o zamanki ilgi alanım arabalardı..
Şimdi ise tekrardan bu işe başlamak istiyorum, fakat bu sefer kara değil-hava yollarını tercih ettim :) İlk başta quadcopter(keyfen çekim için) istiyordum fakat noktayı helicopter'le koydum.

Youtube da video izlerken bu siteyi buldum. Ve incelemelerim sonunda üye oldum. Bayağı detaylı bilgiler barındıyor. Paylaşımları da çok güzel. Emek verenlerin ellerine, gönüllerine sağlık olsun. Umarım burada güzel arkadaşlıklar kurarız. Bu işlerde ekip keyif için çok önemli oluyor.

*Sizleri bulmasaydım çok büyük bir hatayla yanlış modelle bu işe girişmeye çalışacakmışım. Şimdi ise v911 ile başlıyorum. Yanlız size bir sorum olacak. Sizce y.dışından mı yoksa içinden mi alım yapsam. Yani bu işlerde y.dışı siparişlerinin sıkıntılı çıkma durumları nasıl oluyor?

Teşekkürler, saygılar.
 
Herkese Selamlar

Bulut bey aramıza hoşgeldiniz.
Madem kararınızı helikopter ile devam olarak aldınız , karanlık bölgeye girdiniz demektir.... :laugh:
Bu aramızdaki bir şaka elbette.911 ile başlamak isterseniz yurtiçinden alabilirsiniz.Ancak naçizane tavsiyem , 100 tl ona masraf yerine , bir simülatör kumandası edinip , bilgisayarınıza da Real flight ya da phoenix gibi bir simülasyon programı kurarak , uçuş tecrübenizi geliştirmek olacaktır.
Daha sonra 911 yerine , 6 kanal olan 922 ile yavaş yavaş , mikro da olsa pilotajınızı olgunlaştırırsınız.
Onlar da yetmemeye başlayınca artık maddi imkanlar dahilinde , 450 sınıftan , 700 sınıfına kadar , gerçek modeller ile hobiye aktif olarak devam edersiniz.
Keyifli forumlar... :saygilar:
 
Herkese Selamlar

Bulut Bey aramıza hoşgeldiniz,

Öncelikle heliyi tercih ederek işin başında doğru bir iş yapmışsınız, bu yönden sizi tebrik ederim. :laugh: :lollol:

Forumumuzla alakalı güzel geri bildirimleriniz için de teşekkürler, faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. :RCKolik:

Hakan Abi'nin söylediklerine aynen katılıyorum, size herşeyden önce bir simulatör sonrasında ise bir V922 tavsiye ederim.

Keyfili forumlar. :saygilar:
 
Herkese Selamlar

Bu önerinizi muhakkak dikkate alıcam. Bu da çok önemli bir nokta oldu. Bu yol üzerinden başlamaya karar verdim. Tüyo için teşekkürler %p %p

Hepinize teşekkürler :)p
 
Herkese Selamlar

Hosgeldiniz Bulut Bey, yeni hobiniz öncelikle hayırlı olsun. :thumbup:

Forumumuz hakkındaki güzel geri bildirimleriniz için ayrıca teşekkürler ;) Arkadaşlarımız zaten sizi yönlendirmişler, bence de V911 ile vakit ve nakit kaybetmeyin boşu boşuna :D

Gerçi foruma aşınasız ama ben yine de 1-2 önemli konunun linkini vereyim. Hep beraber güzel ve hos vakit geçirmek dileğiyle :saygilar:



 
Herkese Selamlar

Teşekkürler Mehmet Bey :saygilar:

Linkler içinde ayrıca teşekkür ederim. Böyle ilgiyle paylaşımda bulunmanız çok saygı değer.