herkese selamlar

tahsins

Yeni Uye
selamlar
hepsiburada.com da gördüğüm 35tl lik 22cmlik 3 kanal oyuncak ile yıllardır içimde uktesi kalan bu hobiye el atayım dedim.
yaşım 32 , 2 çocuğum var. kocaeli nde ikamet ediyorum.
mesleğim torna tesviye

22cm lik rcx ile evde ilk kez oyuncak heli kullandım. inanılmaz zevkli ve basitmiş. pekde masraflı gibi durmuyor yüzlerce kez çarpmama rağmen en ufak bir uçma sıkıntısı yok. kırılan hiçbir parçası yok. sadece çıkan parçalar ve gevşeyen vidalar oluyor arada.
yüzlerce kez şarj ettim sanırım. halen ısrarla bana ve düşüşlerime dayanıyor :laugh:

buda 3 kanallı garibanım :laugh:

bu hafta içinde wltoys v977 ile macerama devam etmek istiyorum allah nasip ederse. :halay:
herkese iyi forumlar.

herkese selamlar

Merhaba hosgeldinn ;) once similasyon calisman lazim kardesim yoksa v 977 sana cok masraf olur bende makineciyim bu isleri kan cekiyor :) iyi forumlar

herkese selamlar

teşekkürler
evet v977 kesinlikle oyuncak değil. onun bilinciyle sipariş vereceğim zaten.
similasyon kesinlikle çalışacağım.

herkese selamlar

Hoş geldiniz Tahsin Bey. Keyifli forumlar ve uçuşlar dilerim :saygilar:

herkese selamlar

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Tahsin Bey :RCKolik:

herkese selamlar

Tahsin Bey hoşgeldiniz,

Keyifli forumlar. :saygilar:

herkese selamlar

Hoşgeldiniz Tahsin Bey , keyifli forumlar dilerim........ :saygilar:

teşekkürler arkadaşlar. kendimi bildim bileli rc araçlara karşı bir ilgim vardı.
her nekadar içimdeki bu bastırılmış duyguyu ortaya çıkarmam 32 yılımıda alsa...:)

şu anda 3 kanal heli yi uçurmaktan bile aldığım zevki anlatamam.

benim w977 gelinceye kadar simulatör olayını çözersem, bol bol başınızı ağrıtacağım. önce eğitim.
(bu arada google ın altını üstüne getirmeden kolay kolay soru sormam merak etmeyin, lafın gelişi dedim)
saygılar

herkese selamlar

tahsin ser' Alıntı:
...(bu arada google ın altını üstüne getirmeden kolay kolay soru sormam merak etmeyin...
Google'a gerek yok Tahsin Bey Rckolik'in " Ara " kısmına bilgi almak istediğiniz konuyu yazarsanız karşınıza birçok faydalı konu gelcektir bence. :RCKolik:

YNT:) herkese selamlar

Merhaba Tahsin bey ;)

Foruma ve aramıza hoşgeldiniz :saygilar:

Keyifli forumlar dilerim :RCKolik:

herkese selamlar

Hoşgeldiniz Tahsin Bey, keyifli forumlar.

herkese selamlar

Tahsin bey hoşgeldiniz :RCKolik: Kocaelinde olduktan sonra boşverin siz kırımı masrafı. Kocaelini iyi değerlendirin.. %p