Herkese Yeniden Merhabalar

Ertuğrul Bakır

Yeni Uye
Herkese Yeniden Merhabalar,

Konu tanışma bölümünde değil konu dışı bölümünde çünkü ilk gelişim değil :)

Kısaca kendimden bahsetmek isterim Ertuğrul Bakır 99 İstanbul doğumluyum Marmara Üniversitesi Elektrik Mezunuyum.Türk Silahlı Kuvvetlerinde başladığım kariyerime şu anda Türk Hava Yollarında gerçek uçaklarla devam ediyorum.18 Yaşından beri arama-kurtarma ile ilgileniyorum.Kocaeli-Gebze'de ikamet ediyorum

Daha ortaokul çağlarında farklı bir forumda karşıma çıkmasıyla bu hobiye başlamam ve zamanın imkansızlıkları,öğrencilik vs derken o kadar çok uzak kaldığımı bugün bir zincir markette rc araba görmemle tekrar hatırladım.Profil fotoğrafında ki ben ile şu an ki ben arasında aynı zamanda hobiyi bıraktığım zaman ilede çok fazla fark var :D Thk dan 50 TL'ye aldığımız simülatörler,başlangıç olarak kullandığımız V911'ler o zamanların modası el yapımı Zagilerden hiç bir şey kalmamış.Gözde 450 Sportları bile bulamıyorum orhanlı buluşmalarında her gördüğümde heveslendiğim Sab Goblin Red Deviller yaşlandırdığımı hissettirdi.@Mehmet Küçüksarı abiyi bir kere Kocaeli doğa sporları festivalinde gördüm yanına gidecekken Sakarya'da Sel oldu görüşemedik.Hobiye tekrar başlamak istiyor hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ve siz değerli büyüklerimden,hobicilerden desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum.

Herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan