Kırımsız uçuşlar

Emin EREN

Yeni Uye
Katılım
19 Nis 2023
Mesajlar
4
Tepkime puanı
6
Konum
İzmir
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese selâm. Hayırlı Ramazan lar dilerim.
2006 yılından itibaren forumlarda eaki üyeliklerim var idi lakin kullanmadığımdan dolayı, e mail değişikliğimden dolayı ya da merağımın biraz geçmesinden dolayı sanırım çok uzak kaldım buralardan. Şimdi sanırım geri döndüm :) aranızda olmaktan mutluluk duyarım.
Aslında hem destek hem serzenişim olacak. 33 yaşında bir kardeşinizim evli 2.5 yaşında bir kız çocuk babasıyım, izmir de ikaöimet ediyorum ve kendi imkan ve kabiliyetime dayanaraktan hazır köpükten bir serbest uçuş planörü rc conversion ( rc dönüştürme ) yapmak istiyorum. İlk etapta pervanesiz olarak başlamak istiyorum... İlk etapta birçok video izleyerek ve incelemeler yaparak başladım ve aliexpressten bir model siparişi verdim. Resimleri de yükledim. Malzeme ihtiyacım var ve zamanla da onları toplayıp inşaAllah başlayacağım.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Adınız / Soyadınız
Emin EREN
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2 uçuş yaptım
Allah bağışlasın, hoş geldiniz Emin Bey.

Benzer ebatlarda planörden devşirme küçük bir model uçuruyorum bu ara.
Basit ve gayet keyifli oluyor. 👌
İlgili yere konu açarsanız, projenizi oradan takip edelim. :saygilar:
Hoş bulduk abi sağolasın :) inşaAllah en kısa sürede paylaşım yapacağım henüz vaktim olmadığından uğraşmaya vakit bulamıyorum ama şu ist teknofestten sonra biraz hız vereceğim projeme. Benzer bir proje var türkiyede yapan ama benimki lidl glider guruplarından da esinlenerek projemi temiz bir şekilde çıkarmak istiyorum. Öncelikle malzeme tedariği yapmam lazım. Onlar olduktan sonra sanırım 1 günde toparlarım bir hafta sonu sizlerden de yardım alaraktan tabiki :)