TÜRKALP KUCUR Çalışkan Uye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 374 Tepkime puanı 559 Yaş 43 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Hepsi 4 Haz 2025 #46 bu insanlık için küçük adım ama Oğuzhan için büyük bir adım Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Oğuzhan KÖSOĞLU
Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,148 Tepkime puanı 1,427 İlgi Alanı Heli 20 Haz 2025 #47 Egzoslar hazır.. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir miktar da stiker çalışması yaptım. Camları da filimledim. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: 3dholicpilot, kenan özendi, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Egzoslar hazır.. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir miktar da stiker çalışması yaptım. Camları da filimledim. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,148 Tepkime puanı 1,427 İlgi Alanı Heli Çarşamba saat 14:02'de #48 Son olarak ön kısma ve radar kısmına aydınlatma koyarak yapım kısmını sonlandırdım. Artık uygun bir zamanda ilk uçuşu yapacagim. İnşallah Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mehmet Kucuksari, Mesut Arslan ve kenan özendi
Son olarak ön kısma ve radar kısmına aydınlatma koyarak yapım kısmını sonlandırdım. Artık uygun bir zamanda ilk uçuşu yapacagim. İnşallah Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,096 Tepkime puanı 43,916 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Dün 21:07 da #49 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: rtık uygun bir zamanda ilk uçuşu yapacagim. İnşallah Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı maidenler kardeşim. Videosunu da merakla bekliyoruz.
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: rtık uygun bir zamanda ilk uçuşu yapacagim. İnşallah Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı maidenler kardeşim. Videosunu da merakla bekliyoruz.