www.bilimselyuzme.com

Kış Projemiz :) MD500 Trex 700N DFC

Egzoslar hazır.. :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bir miktar da stiker çalışması yaptım. Camları da filimledim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık maceramız sonucu nihayet md500 ün maiden uçuşunu yaptık. :) İlk uçuştan sonra cycle servolarından birinin ara ara takıldığını görünce riske atmadan uçuşlara devam etmedik. Tadı damağımızda kaldı. :) Ama scale model uçurmak gerçekten çok ama çok keyifli idi.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

@Oğuzhan KÖSOĞLU , Abim, bu çok harika bir şey. :saygilar:Ne güzel de havada süzülüyor. Gözüm kaldı valla modelde. :hoppa:
---
Rabbim kırımlardan, kazalardan korusun inşallah.

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık maceramız sonucu nihayet md500 ün maiden uçuşunu yaptık. :) İlk uçuştan sonra cycle servolarından birinin ara ara takıldığını görünce riske atmadan uçuşlara devam etmedik. Tadı damağımızda kaldı. :) Ama scale model uçurmak gerçekten çok ama çok keyifli idi.
Maşallah çok güzel uçmuş 🧿:heartxf: İnşallah servo sorununu düzelttikten sonra bolca, keyifli uçuşların olur kardeşim. :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU
Maşallah çok güzel uçmuş 🧿:heartxf: İnşallah servo sorununu düzelttikten sonra bolca, keyifli uçuşların olur kardeşim. :thumbup:
Sağol Mehmet abi. Tam keyfini alamadım ama çok keyif aldım. 10 yıldır iyi kötü hobinin içindeyim. Bu nitrodan aldığım heyecanı, keyfi, bi o kadarda sıkıntıyı hiç bir modelden almadım :)