kocaeli'den selamlar

Rotasiz41

Yeni Uye
Katılım
2 Şub 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
40
herkese merhaba, ben hakan Kocaeli de memurum ve 32 yaşındayım. bu hobiye yeni merak sardım ve kendime dynam marka bi simülatör aldım. kendi içinden çıkan programı kurdum ve kısa surede zorlanmadan uçağı uçurup indirmeye başladım. ancak, program çok kalitesiz geldi ve nette acaba daha iyisi varmı diye araştırırken sizin sitenizle tanıştım. sitenizden realflight g4 programını buldum ve indirme çalışmalarına başladım :) ancak herkes gibi bende sorun yaşadım. bilgisayarımda windows 10 yüklü, acaba programı win. 10 da çalışıyomu? bilgisi olan varmı?
 
kocaeli'den selamlar

Hakan hoşgeldin

 
kocaeli'den selamlar

Aramıza hoşgeldin Hakan. Aradığın konular için ilgili bölümlerin ilk konusu olan INDEKS konularına bakman, ya da en üst menüde bulunan ARA özelliğini kullanman yeterli ;) Kolay gelsin :)

 
kocaeli'den selamlar

Hoşgeldiniz Hakan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
kocaeli'den selamlar

Hoşgeldiniz :saygilar:
 
kocaeli'den selamlar

Hakan Bey Hoşgeldiniz.
 
kocaeli'den selamlar

herkese teşekkür ederim. forumu inceledim ve uzun uğraşlar sonucu dün akşam RFG4 ü pc ye kurdum. bugünde 2-3 saattir kurulum pdf sinde anlatıldığı şekilde 4.5 e yükseltmeye çalışıyorum. bi yerde bi yanlışlık var ama henüz sökemedim... inşallah bunu da gece 2 olmadan hallederim :laugh: