Video Lazy Bee

Abi eline sağlık. Çok şıkmış uçak 😍 Uçuşu da çok iyi. Balsa model heralde. Nereden satın aldın? Yoksa kendin mi yaptın :)

Ailecek keyfiniz daim olsun.:thumbup: En sevdiğim kendine has hatları ve uçuşu olan farklı bir model. :heartxf:

Problemin ne olduğu ben anlayamadım. :rolleyes:
Mehmet bey abim çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.Bilmukable.Model çok güzel,çok stabil ve 140cm kanat bir okadarda eni olunca baya güzel bir uçuşu var.Probleme gelince,modelin kanadını yaparken sinirlerin yüksekliğini yani kamburunu biraz fazla vermişim.Pervaneden gelen hava aleronlar çok az çarpıyor.Yeni bir kanat yapacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet bey abim çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.Bilmukable.Model çok güzel,çok stabil ve 140cm kanat bir okadarda eni olunca baya güzel bir uçuşu var.Probleme gelince,modelin kanadını yaparken sinirlerin yüksekliğini yani kamburunu biraz fazla vermişim.Pervaneden gelen hava aleronlar çok az çarpıyor.Yeni bir kanat yapacağım inşallah.
Yahu videodaki kalkışa göre uçak trim bile istemiyor. Kanada laf etmemek lazım. Fıstık gibi uçup inmiş.

Merhabalar Erdoğan Bey,

Lazy Bee benzeri ailerona sahip bir uçak yapmıştım. Kanat yüzey alanı/aileron yüzey alanı oranı az olmasından zannediyorum, aileron tepkileri çok azdı. Zaten genel planlara bakılınca Lazy Bee rudder ile uçuruluyor genellikle.

Uçağınız çok güzel uçuyor maşallah.:bravo:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
Merhabalar Erdoğan Bey,

Lazy Bee benzeri ailerona sahip bir uçak yapmıştım. Kanat yüzey alanı/aileron yüzey alanı oranı az olmasından zannediyorum, aileron tepkileri çok azdı. Zaten genel planlara bakılınca Lazy Bee rudder ile uçuruluyor genellikle.

Uçağınız çok güzel uçuyor maşallah.:bravo:

Çok teşekkür ediyorum.Evet aynı dediğiniz gibi aleronların tepkisi yok denecek kadar az.Bende kanadın tepe yüksekliği fazla olduğu için aleronlar havayı yönlendiremiyor diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Kemal baloglu