www.bilimselyuzme.com

Merhaba ben Enes.Selçuk üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ve teknofest ile ilgileniyorum

Enes söğüt

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba değerli RCKolik üyeleri, adım Enes. Selçuk Üniversitesi MYS Kulübü bünyesinde çalışmalarını yürüten "MYS Yavuz" İnsansız Deniz Aracı (İDA) takımının elektronik ekibinde yer alıyorum.

Teknofest İDA yarışması için ana aracımızı başarıyla hazırladık. Ancak yarışmada ekstra puan getiren ve görev başarı oranımızı büyük ölçüde artıracak olan drone entegrasyonunu da gerçekleştirmek istiyoruz. Yaşadığımız en büyük problem, elimizdeki mevcut drone kumandasının yarışma şartnamesi ve güvenlik protokolleri tarafından kabul edilmemesi. Yarışmada uçuş yapabilmemiz için acil olarak RadioMaster TX16S (Mark II) kumandaya ve TBS Crossfire alıcı/verici setine ihtiyacımız var.

Öğrenci bütçesiyle ve kısıtlı zamanda bu ekipmanları sıfırdan temin etmemiz maalesef çok zor. Acaba aranızda bu ekipmanlara sahip olan ve yarışma süresince takımımıza ödünç vererek destek olabilecek bir hobi sever veya abimiz var mıdır? Kargo süreci veya Konya içi elden teslim konusunda tüm sorumluluk ve masraflar takımımıza aittir. Cihazınıza gözümüz gibi bakacağımızdan emin olabilirsiniz.

Aşağıda aracımıza ve sistemimize ait görseli görebilirsiniz:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bizim için yapacagınız en ufak destek bile çok değerli şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim

Adınız / Soyadınız
Enes söğüt
Nereden Katılıyorsunuz
Konya
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1 yıl Teknofestte drone yapımı
Üniversite öğrenci olup zamanında birçok teknofest yarışmasına katılmış biri olarak. İnşallah destek vercek birini bulursunuz ama bulamama ihtimaliniz yüksek, satın alma durumunda tx16s yerine daha ucuz radiomaster pocket alabilirsiniz çok daha ucuz nasılsa modül takacaksiniz aynı görevi yapar sadece daha gösterişsiz.
Modül olarak elrs modül kullanırsanız yine daha ucuz bir çözüm olur