Merhaba - Bilal Uzuner

buzer

Yeni Uye
Katılım
25 Ara 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
59
Selamlar arkadaşlar... ben Kocaeli Gölcük'ten katılıyorum. Uçmaya olan sevdam yıllar öncesine dayanmaktadır:laugh: , bu çeşitli girişimlerim ile fiziksel olarak bir kaç kez denenmiştir de ayrıca !!!! neyse bu konu bir hayli uzar gider. RC hobilerime gelince iki adet 450HK Heli toplamışlığım var (azda olsa uçurma girişimlerim de oldu tabiki bunları..) baktım Heli bu işin zirvesi ben tekrar baştan başlamaya karar verdim . Son birkaç gündür J-3 Balsa uçak toplamaya çalışıyorum, ayrıca elimde iki adet EPO128 CESSNA tip biri uçmaya hazır, diğeri demonte olarak mevcuttur... Tüm RC hobisi olan arkadaşlara kırımsız uçuşlar dilerim.

Saygılar sevgiler kolay gelsin arkadaşlar........
 
Merhaba

Merhaba Halil Bey,
Öncelikle forumumuza hosgeldiniz :thumbup: Helileri yeniden uçurmayı düşünürseniz, sizlere elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız. Uçak konusunda da değerli arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır. Şimdiden keyifli forumlar ;)
 
Merhaba - Bilal Uzuner

Hoşgeldiniz Bilal Bey,

Bence forumdaki bilgilerden faydalanarak rahatlıkla helikopterinizi de uçar duruma getirebilirsiniz kısa sürede. %p Bizlerde elimizden gelen desteği vermeye çalışırız elbette. ;)

Keyifli forumlar :saygilar:
 
Merhaba - Bilal Uzuner

Bilal bey hoşgeldiniz , arkadaşlarımız oldukça bilgili , forumumuz da , envanter olarak bir helikopteri toplayıp uçurabilecek seviyeye gelme bakımından yeteri kadar zengin konulara sahiptir.Uçak olsun heli olsun , ikisine de hakim olabilir ve uçurabilirsiniz,baştan kendinizi şartlamayın , şu zor bu kolay diye, elbet beraber bir çıkış yolu buluruz... ;) :saygilar:
 
Merhaba - Bilal Uzuner

Bilal bey, hoşgeldiniz. Sanıyorum sizinle yaklaşık 1,5-2 yıl öncesi Belt CP heli nedeniyle tanışmıştık. O zaman vazgeçmiş gibi görünüyordunuz, ama belli ki mümkün olmamış. Elden gelen yardımı yapmaya çalışırız. Balsa uçak toplamaya çalışıyorum derken ARF mi, yoksa tamamen plandan ya da kitten mi? Kolay gelsin.