Merhaba RCKOLİK

ahmet5800

Yeni Uye
Merhaba arkadaşlar ben bir yıl önce v922 almıştım ve bu hobiye başlamaya çalışmıştım geçen yaz phoenix de çalışırım kumandası ile düşünüyordum fakat ayarlarını yapamadım ve normal uçuş denedim bi kaç kez ve tabi ki heliyi kırdım :( ve şimdi yeniden başlamak istiyorum ve real flight 4.5 kurdum sitede görmüştüm onu yapmaya çalışıyorum arkadaşlar konyada öğrenciyim şimdiden tanıştığıma memnun oldum. :)

Merhaba RCKOLİK

Aramıza hoşgeldin Ahmet :thumbup: Bu sefer simulasyon desteği ile çalışmalara yeniden başlamak yerinde olmuş ;) Sabırlı bir çalışma sonrası bu sefer sonuç kesinlikle farklı olacaktır :)

Merhaba RCKOLİK

Hoşgeldin Ahmet,

İnşallah bu sefer sonucun daha iyi ve uzun soluklu olacağını düşünüyorum.

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Merhaba RCKOLİK

teşekkürler türker abi mehmet abi yalnız programlarda ingilizce olduğundan bazen kendim yapmaya çalışıyorum ama başınızı ağrıtacam gibi abi çok rahatsız edersem kusura bakmayın forumu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Merhaba RCKOLİK

AHMET DOĞAN' Alıntı:
teşekkürler türker abi mehmet abi yalnız programlarda ingilizce olduğundan bazen kendim yapmaya çalışıyorum ama başınızı ağrıtacam gibi abi çok rahatsız edersem kusura bakmayın forumu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Daha önceki paylaşımları dikkatli okuyup anlamaya çalıştıktan sonra problem yok Ahmet ;) Anlaşılmayan yerlerde ilgili konuların altına sorunu sorarsan, her zaman yardımcı olmaya çalışırız ;)