Merhaba

MustafaDemir

Yeni Uye
Katılım
8 Tem 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Konum
Başakşehir
İlgi Alanı
Heli
Merhaba Ben Mustafa Demir,

İstanbul'da yaşıyorum, 36 yaşındayım Bilgisayar işi ile uğraşıyorum,

Hobi olarak Rc Heli ye merak saldım aslında, bu merak çocukluğumdan beri gelen bir şeydi, ama o zamanlar maddi durum ve imkanlar el vermediği ve ve teknoloji bu kadar ilerlemediği için, böyle bir hobiye başlayamadım.

En son askere gitmeden bir müşterim cnc tezgahında uçak yapıyordu bana da bir tane yaptı, bir tanede kumanda almıştık, hazanfer de uçurduk ama yine imkanlar kısıtlı olduğu için öyle yarı yolda kaldı.

sonra bir tane en büyük boy 3.5 kanal heli aldım tabiki çok araştırmadan bir müşterim satıyordu öylesine aldım ancak çok zevk almadım oda öyle kaldı.

sonra yine hobi iştahım kabardı yotubede jz dünya şambiyonun videolarını izleyince tekrar başlayacağım dedim. arkadaşımda lama v4 vardı onunla biraz takıldım bu arada da araştırmalarım devam ediyordu. en sonun da wltoys v977 almaya karar verdim. Bu forma üye olan Oguz adında bir arkadaş ile tanıştım elinde 2 tane varmış birini bana satmaya karar verdi. almak için çok heycanlandım ama oda bayramda Ankara ya gitti ne zaman geleceği belli değil, sabırsızlıkla onu bekliyorum. Umarım bu sefer hobimi tamamlayacağım ve peşinden gideceğim. Tabiki sizinde yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden herkese Teşekkür ederim