Merhaba

genckanat

Yeni Uye
Katılım
15 Ocak 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben Ahmet Emre ŞAHİN. 32 yaşında bir Makina Mühendisiyim. Birçok kişi gibi ilk uzaktan kumandalı oyuncak helikopterlerin yaygınlaşmasıyla birlikte bu hobiye 5 yıl önce adım attım. Tabi bu helikopterlerin kolay kırılması nedeniyle uzun soluklu olmadı bu başlangıç. Daha sonra UAV konusunda uzman bir arkadaşımın videolarını Facebook'tan takip ede ede iyice heveslendim ve son 2 haftadır Multicopterler konusunda araştırmalar yapıyordum.

Aslında bu hobiye girmeyi uzun zamandır istiyordum ancak yüksek bir bilgi yoğunluyla karşılacağımı bildiğim için uzun süre erteledim. Ancak şu an hazır sistemlerle birlikte bu hobiye giriş yapmanın kolaylaştığını görüyorum.

Beni bu süreçte ekipman ve yurtdışı alışveriş bölümlerinde sıkça görebilirsiniz.

Forumu incelediğim kadarıyla paylaşım ve yardımseverliğin yoğun olduğunu görüyorum. Sanırım bunda buluşmaların da önemi büyük. İnşallah hobimi ilerletirim ve ben de öğrendiklerimi burada paylaşırım..

Şimdilik görüşmek üzere...
 
Merhaba

Emre bey hoş geldiniz :)p
Size iyi formlar dilerim :saygilar:
 
Merhaba

Emre Bey Hoşgeldiniz,

Rckolik ailesi olarak elimizden geldiğince, bilebildiğimiz kadarıyla biribirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz her zaman.

Umarım sizde forumumuzdaki bilgilerden yararlanır ve söylediğiniz gibi paylaşımlarınızla da aranıza katılırsınız.

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhaba

Merhaba Emre Bey,

Öncelikle forumumuza hosgeldiniz %p Inşallah bu hobideki gelişmeniz ve ilerlemenizi hep beraber izleriz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak, bizleri mutlu eder ;) Şimdiden keyifli forumlar :saygilar: