Merhaba

kacan06

Yeni Uye
Katılım
19 Ocak 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Bu aktiviteye yeni başlayacak biri olarak bir kaç sorum olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim tecrübeli abilerimden yardım almak isterim.
Öncelikle video ve yorumlarda gördüğüm 3-3.5 kanal helikopterler pek tavsiye edilmiyor. En azından yeni başlayacak kişiler gibi örneğin benim gibi daha uygun olmaz mı ?
En azından biraz da olsa el becerisini kazanırız..
Bir diğer sorum ise bir ürün hakkında tam olarak forum kurallarını bilmediğim için marka model belirtebilirmiyim ?? bu konuda yardım edebilirseniz almayı düşündüğüm ürün hakkında bi kaç bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler...
 
Merhaba

Merhaba Kadircan,

Öncelikle aşağıdaki konudaki Şablon'u kullanarak kısaca kendinden bahsedersen, daha iyi yardımcı olabiliriz ;)



Gelelim heli seçimine. 3 kanalın hiç bir faydası olmaz. Çünkü kumanda komutları farklı. Bu nedenle ne 3 kanal ne de 4 kanal ile vakit geçirip, boşu boşuna para harcama. Bunun yerine sümulator ile çalışma yap ve artından 6 kanal micro heli, V922 al, inan çok çok daha fazla ilerleme kaydedersin.

Daha fazla detay için aşağıdaki konuları sindire sindire oku lutfen. Sorduğun ve soracağız epey bir sorunun cevabını zaten daha önce verdik ;)





 
Merhaba

öncelikle çok teşekkürler videolar yardımcı oldu fakat benim aklımda olan model


bu fakat 3.5 kanal tavsiye etmemeniz beni düşündürüyor..

birde
HRX 750G
ve

752 modelleri aklımda ben öyle sürekli kullanım amaçlı değil canım sıkıldıkca dışarda vakit geçirmek amaçlı kullanmak için alacağım sizce alınabilirmi bu açıdan ayrıca fiyat olarakda çok uygun geldi açıkcası :) sonuçta öğrenciyiz :) biraz maddi açıdan fazla vermek istemedim en azından şimdilik
 
Merhaba

Kadircan, Ne yazık ki bunların hepsi oyuncak. Ömürleri en fazla 1 hafta, sonrası çöp :-\

Son ve nihai tavsiyem :

1- Simulasyon kumandası edin ve simulator çalış
2- 4 kanal alacaksan V911, 6 kanal mikro alacaksan da V922. Başka model kesinlikle araştırma, bakma, inceleme ve alma derim ;)
 
Merhaba

Foruma Hoş Geldiniz.

Sizin paylaştığınız Helikopterler oyuncak sınıfına giren, çabuk bozulan, yedek parçası olmayan, hareket kabiliyetleri çok çok kısıtlı hatta neredeyse hareket etmeyen, dışarıda kullanmak için hiç uygun olmayan, en ufak bir rüzgarda kontrolünüzden çıkan modeller.

Eğer bu hobi ile zaman harcamayıp sadece eğlence amaçlı bir helikopter düşünüyorsanız en az 4 kanallı bir model alın. Ama onlarda en ufak rüzgardan etkilenir. Zamanla sıkılabilirsiniz ama 4 kanallıdan bile.
 
Merhaba

KadirCan hoşgeldin.. Simdi sana bi kaç tavsiye vereceğim umarım yanlış anlamazsın beni

Gösterdiğin 2 helikopterde bu hobi adına 5 para etmez. Çünkü hepsi birbirinin çakması. Bende bu hobiye başlarken bu helikopterle başlamıştım ve bana hiç bir şekilde pilotajlik anlamında deneyim kazandırmadı. Sana tavsiyem öncelikle bir Sim. kumandası alıp bol bol bilgisayarda çalışman...
Sakın olada bu helikopterlere para verme. paran boşa gider.Aynısından bende var şuan boş bir şekilde dolabımda yatıyor...
 
Merhaba

öncelikle yorumlar için çok teşekkürler Tahir bu arada bende elazığda okuyorum.. acaba ulaşabileceğim bir adresin varmı ??
 
Merhaba

oo çok iyi kendime arkadaş buldum desenize :thumbup: