Merhabalar, abilerim. Ben Ömer Faruk 16 yaşında genç bir model uçakçı kardeşinizim. TEKNOFEST ve uluslararası MEB robot yarışmalarında tecrübem var.

İlgi Alanı
Uçak
Uzun bir süredir FlySky i6X kumandasını kullanıyordum; ancak kumandada mesafe problemi yaşanmaya başladı. Daha kaliteli ve menzili uzun bir kumandaya ihtiyacım var. 15.000–18.500 TL arası bir bütçem bulunuyor. EDF fan motorlu, türbin fan motorlu jet modelleri, sert ve kıvrak akrobasi uçakları ile eğitmen (trainer) model uçaklar uçuruyorum. Benzinli, nitrolu ve LiPo pilli model uçaklarla ilgileniyorum. Uzun süreli kullanacağım. Bana önere bileceğiniz bir kumanda modeli var mı acaba?

Adınız / Soyadınız
Ömer Faruk FİLCİOĞLU
Nereden Katılıyorsunuz
ESKİŞEHİR
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1 yıllık tecrübem var TEKNOFEST ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 16. ULUSLAR ARASI MEB ROBOT DÜNYA BİRİNCİLİĞİ, 17. ULUSLAR ARASI MEB ROBOT DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ yarışmalarda geliştirdiğim tecrübelerim var vede ayrıca Eğitim Bakanımız Fahrettin KOCA ve Eskişehir Valisi ile Kayseri Valisine ayrıca Eskişehir Odun Pazarı Kaymakamına gösteri uçuşu yapmışlığım var
Radiomaster ve Frsky ekonomik ve güzel alternatifler olur...

Premium bakacaksan Jeti ve JR beğendiklerim...

Uzun bir süredir FlySky i6X kumandasını kullanıyordum; ancak kumandada mesafe problemi yaşanmaya başladı. Daha kaliteli ve menzili uzun bir kumandaya ihtiyacım var. 15.000–18.500 TL arası bir bütçem bulunuyor. EDF fan motorlu, türbin fan motorlu jet modelleri, sert ve kıvrak akrobasi uçakları ile eğitmen (trainer) model uçaklar uçuruyorum. Benzinli, nitrolu ve LiPo pilli model uçaklarla ilgileniyorum. Uzun süreli kullanacağım. Bana önere bileceğiniz bir kumanda modeli var mı acaba?
Ömer Faruk hoşgeldin. Tecrübelerin ve hevesin olması çok güzel. Fakat bu konuda kıpkırmızı renkte banner içinde "TEKNİK soru sormayınız" yazmaktadır. Bu bir tanışma konusudur. Teknik sorunu ilgili konu başlığı altında açarsan daha sağlıklı olur. Aramıza hoşgeldin.

Ömer Faruk hoşgeldin. Tecrübelerin ve hevesin olması çok güzel. Fakat bu konuda kıpkırmızı renkte banner içinde "TEKNİK soru sormayınız" yazmaktadır. Bu bir tanışma konusudur. Teknik sorunu ilgili konu başlığı altında açarsan daha sağlıklı olur. Aramıza hoşgeldin.
Hoşbuldum sağ olun teşekkür ederim. Sorumu ilgili başlığa yazacağım teşekkür ederim