merhabalar . bazı ekipmanları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhatcnn

Koala gibi dururum , Panda gibi uyurum
Katılım
1 Eki 2013
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yaş
33
Daha önceden deprondan f22 Raptor yapacağımı yazmıştım sizlerin yardımıyla uçağımı tamamladım . cok tesekkür ederim sizlere . Uçağı tamamladıktan sonra fotoğrafları paylaşıcaktım fakat halen ekipmanlarımı tamamlayabilmiş değilim. Bir akrabam hobbykingten alışveriş yapma konusunda ve gümrük konusunda yardımcı olacaktı ama sürekli hatırlatmama rağmen bir türlü yardımcı olmadı. kendi basıma alısveris yapsam ve gümrüğe takılsa işler benim için çıkmaza girer. Zor durumda kaldım sınavlarım yaklaşıyor ve benim uçağımı tamamlayıp onu uçurmam gerekiyor. Son sınıf sivil havacılık öğrencisiyim mezun olmam buna bağlı da diyebiliriz. Durumu açıklayabildiysem eğer ekipmanları aşağıya yazıyorum şimdiden teşekkürler.
1 adet 2200kv motor
1 adet 40 A ESC
2 adet 9 gr servo
1 adet 1500 mah lipo pil
1 adet 4 kanal kumanda ve alıcı
1 adet şarj aleti
hoşçakalın.
 
merhabalar . bazı ekipmanları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Ferhat,

Tüm bunları Türkiye'den uygun fiyata bulmak çok zor. Elinde fazla olan arkadaşlarımız sana yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Kumanda işi en riski kısım. Gümrük girerse biraz zahmetli oluyor. Bu aralar Lipo bulunan kargolarda diğer kargolara göre geç geliyor.

Şayet arkadaşlardan dönüş yapan olmazsa şu malzemeleri ilgili yerlerden almanı tavsiye ederim. Kısmı da olsa fiyatları kabul edilebilir düzeyde.

Şarj Cihazı :
Motor, Lipo :

Kolay gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...