Merhabalar Herkese...

Zarhanta

Yeni Uye
Katılım
26 Mar 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
33
Merhaba Ben Doğukan Alkan. izmirde üniversite öğrencisiyim. Ve Rc ile tanışmama sebep olan kişi sevgilim. Kendisi 4.5 kanallık bir helikopter ile beni bu model piyasasına taşıdı ve bu formu buldum. Donanım sahibi insanlarla hem tanışmak hem de yardımcı olmalarını umut ederek bu hobimizi keyifle paylaşırız diye düşündüm. Saygılar.)
 
Ynt: Merhabalar Herkese...

Dogukan aramiza hosgeldin , kiz arkadasin cok ince susunmus bence :) her bayan boyle olmaz ,

insallah uzun soluklu birsey olur senin icin , 4.5 kanallikar oyuncaktir cunku 45 kanal-diye bisey yok norladede saticilarin uydurmasi iste :) umarim keyif alir ve daha kaliteli bisey alirsin hobbyi birakmazsin :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Merhabalar Herkese...

Aramıza hosgeldiniz Dogukan Bey :thumbup: Mesut üstadın da dediği gibi bu hobiye kız arkadaşının hediyesi ile başlamak herkese nasip olmaz ;)

Elinizdeki heli ne yazık ki %99 ihtimal ile oyuncak sınıfı bir heli ve bu nedenle yedek parçasını ilerleyen günlerde lazım olursa bulamayacaksınız. Ama olsun önemli olan size bu hevesi aşılaması idi. Bu görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş %p

Peki şimdi ne yapıyoruz. Bozuluncaya kadar elimizdeki heli ile oynuyoruz. Bozulunca da rafa anı olarak kaldırıyoruz. Bu arada simulasyon kumandası satın alıp, sim çalışmaya başlıyoruz. Baktık ki iyice bu işten zevk aldık o zaman da esas modelimizi seçiyoruz. Bu 6 kanal micro V922 olabileceği gibi 450 ve 500 sınıfı bir heli de olabilir.

Bu anlattıklarım ve çok daha fazlası aşağıda : Şimdiden bol keyifli hobiler :saygilar:





 
Merhabalar Herkese...

Hoşgeldin Doğukan,

Kız arkadaşına :bravo:

Keyifli forumlar. :saygilar: