Merhabalar Modelci Dostlar..

gothicwhisper

Yeni Uye
Katılım
1 Mar 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Yaş
38
Selamlar Arkadaşlar, şu an 29 yaşında olsamda , :halay:ortaokul ve lisede başladıgım modelciliğime thknın bütün modellerini(yarasadan-a2 leyleğe) defalarca severek yapan biri olarak iş yoğunluğun nedeniyle trailer olarak aldığım cessna 182 dışında pek fazla zamanım olmadığı için geliştiremedim :) Bu yaz Samsun iline gideceğim orada buluşmalarınız varsa katılmak birşeyler öğrenmek isterim.

Ayrıca rtf olarak tavisyeleriniz varsa almak isterim.
:coolxf:

,
 
Merhabalar Modelci Dostlar..

Gökhan Bey hoşgeldiniz,

Sanıyorum bir simulatör edinmiş ve kullanıyorsunuzdur eğer edinmediyseniz öncelikle bu aşamayı gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bu arada ben olsam Cesna'yı trainer bir uçak olarak düşünmezdim. Bence uçuş karakteri olarak tam anlamıyla bir trainer uçak değil. Forumumuzda bu konularda epey bir bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyorum, bence hızlı bir tarama yapmanız sizin için faydalı olabilir.

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhabalar Modelci Dostlar..

Hosgeldiniz Gökhan Bey :thumbup:

Pilotaj tecrübeniz hakkında pek bir bilgi vermemizsiniz, bu nedenle size nasıl bir RTF önerisi yapılabilir bilemedim :-\ Fakat ben olsam RTF değil de, Kumanda + Uçak olarak bir set öneririm. Hangi Uçak derseniz, şu konulara bir göz atın derim. Sonra anlaşılmayan ve net olmayan yerlerde her zaman yardıma hazırız :saygilar:





 
Merhabalar Modelci Dostlar..

Teşekkür ederim güzel tavsileriniz için similasyon olarak bir çok deneyimim oldu cessna 182 ve wingdragon kullandım uzun süre,daha iyi bir model bakınıyorum, Bu thk ya yeni gelen devil modelini merak ediyorum.


Bunlarda benim oyuncaklarım :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Merhabalar Modelci Dostlar..

O zaman Gökhan Bey, sizin yerinizde olsa RTF değil de kumandası profesyonel olan bir Trainer yada alttan kanaklı bir model alırdım. Tabii ki bu durumda öncelikle profesyonel bir kumanda almanız gerekiyor. Neden böyle bir şey tavsiye ediyor derseniz, siz geri dönülmeyecek şekilde kesin modelci olmuşsunuz. Artık 1 tık yukarı çıkıp, farklı bir şeyler denemenizi öneririm ;)

Hangi uçak derseniz, burada karar size kalmış, biraz da pilotaj tecrübenize :)