Merhabalar rc ailesi

FelixFalcon

Wltoys v977 Power Star X1
Katılım
23 Şub 2016
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Yaş
31
Oncelıkle herkeze merhabalar. Ben burak kaya kutahyada unıversıte son sınıf ogrencısıyım, aslen ankaralıyım. Degisik sitelerden arastırmalarım sonucu rc model helıkopterlere hevesım oldugunu farkettım ve pıyasada rahatlıkla bulunan 3.5 kanal sıradan bır rc satın aldım. Bu urunu kullanırken cok keyıf aldıgımı ve bu ısı ılerletmek ve keyıflı vakıt gecırmek ıstedıgımı farkettım. Detaylı arastırmalarım sonucunda rc kolık aılesını buldum ve katılmaya karar verdım. Bu esnada bır aıle buyugumun 2005 senesınde satın aldıgı 4 kanallı twister cp v2 model urun gectı elıme, ancak su anda belırlı sorunları var ve bu sorunları asıp havalandırmam ıcın yardıma ıhtıyacım var. Bu konuda yardımlarınızı esırgemeyecegınıze emınım.Sımdıden verdıgınız bılgı ve sıcak ortam ıcın tesekkur eder saygılarımı sunarım ..
 
Merhabalar rc ailesi

Hoşgeldin Burak kardeşim :saygilar:
 
Merhabalar rc ailesi

Hoşgeldin Burak,

4 kanallı modelleri önermiyoruz. Sana tavsiyem öncelikle bir simulasyon kurup sonrasında 6 kanallı modeller ile yoluna devam etmen yönünden olur.

Forumda vakit geçirdiğinde söylediklerimle alakalı tüm detayları görebileceksin.

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhabalar rc ailesi

Öncelikle aramıza hoşgeldin Burak %p Türker abinin dediği gibi 4 kanal modelleri önermiyoruz, hele ki senin elinde olduğu gibi teknolojisi eski ve sıkıntılı ise. Neden mi peki ? Cevaplar aşağıda ;)



 
Merhabalar rc ailesi

Aramıza Hoşgeldiniz Burak Bey.
 
Merhabalar rc ailesi

Hepınıze cok tesekkur ederım ılgınız ıcın.. Dedıklerınızı dıkkate alıcam en kısa surede 6 kanallı bır rc edınıcem ancak twister da elımde bulunsun tecrube edıneyım ıstıyorum ama dedıgım gıbı bazı sıkıntıları var ınsallah halledıcem bunlarıda :)
 
Merhabalar rc ailesi

Bırde arastırmalarıma gore sıze belırttıgım elımde olan twıster cp v2 model arac 6 kanalmıs ancak kuyruk gucunu ana rotordan degılde ayrı bır motordan alıyormus bunları ogrendım :)