E Ercüment Ertürk Yeni Uye Katılım 18 Tem 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Konum Almanya Berlin İlgi Alanı Hepsi Dün 11:52 da #1 Merhabalar ben Ercüment bilgisayar öğretmeniyim öğrencilerimi Teknofest, mebrobot gibi yarışmalara hazırlıyorum. Adınız / Soyadınız Ercüment Ertürk Nereden Katılıyorsunuz Ankara İlgilendiğiniz Model Hepsi Var ise Modelcilik Tecrübeniz 1
Merhabalar ben Ercüment bilgisayar öğretmeniyim öğrencilerimi Teknofest, mebrobot gibi yarışmalara hazırlıyorum.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,105 Tepkime puanı 43,927 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Dün 13:07 da #2 Aramıza hoşgeldin sayın hocam, @Ercüment Ertürk. Keyifli ve güzel bir forum dileriz
E Ercüment Ertürk Yeni Uye Katılım 18 Tem 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Konum Almanya Berlin İlgi Alanı Hepsi Dün 14:25 da #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza hoşgeldin sayın hocam, @Ercüment Ertürk. Keyifli ve güzel bir forum dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Hocam, Teşekkür ederim.
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza hoşgeldin sayın hocam, @Ercüment Ertürk. Keyifli ve güzel bir forum dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Hocam, Teşekkür ederim.