Mini Kbar için program

kenan özendi

Çalışkan Uye
Katılım
8 Nis 2016
Mesajlar
379
Tepkime puanı
803
Yaş
37
Konum
kocaeli--izmit
İlgi Alanı
Heli
Herkese iyi hafta sonları olsun. Bilgisayarima format atmayı planlıyorum ancak formattan sonra mikado vbar programini tekrar yükleyememekten çekiniyorum. Yakın zamanda minikbar için program yükleyebilen var mı? Ya da program hala serbest olarak yüklenebiliyor mu?
 
Ben yaklaşık 1 sene önce köydeki 15 yıllık pentium 3 bilgisayarıma yüklemiştim :) Programı aktif etmek için de crack gibi bir ayar yapılması gerekiyordu. Onuda internetten nasil yapılacağını bulmuştum. Ama programı nerden indirdim crack gibi olan ayarı nasıl yaptım hatırlamıyorum. Tabi unite ayarları içinde Rasimin youtube deki videosu olmazsa olmaz . Muhtemelen setup bilgisayarımda vardır. Bulamazsan köye gidince bakarim. Ama kesin bulursun. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kenan özendi
Mikadonun sitesine üye olup ordan bir aktivasyon kodu alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam, eski maillerinizi silmediyseniz bulabilirsiniz, ben de yaklaşık üç yıldır dokunmadım , hatırlayamadım, ancak mikado kullanan arkadaşlar mutlaka hatırlatma yapacaklardır :saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: kenan özendi
Hakan abi önce bir arkadaşımın bilgisayarında söylediğiniz gibi deneme yapacağım; sonucu buradan haber ederim. Ona göre rahat kafayla format atarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp