Motorlarım yarıya gelince çalışmaya başlıyor.

AAT.BH

Yeni Uye
Katılım
7 Eki 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Yaş
38
Merhabalar. kk 2.1.5 kontrol kartından esc kalibrasyonunu bir kaç defa yaptım ancak tam yarıyı geçince çalışmaya başlıyor motorlarım. esc programlama kartınıda yaptım tek tek. sorun tam olarak nerede? acaba tek tek mi kalibre etmem gerekiyor? yada sorun kumanda ayarlarında mı? birde bu aux kanalı benim 9xr kumanda da hangisine denk geliyor. onu bi türlü bulamadım atamam mı gerekli nasıl atıyoruz safe mode off duruyor çünkü.
 
Motorlarım yarıya gelince çalışmaya başlıyor.

Sevgili Kemal kardeşim,

Aşağıda daha dün bir konu açtın. Ben dahil 3 kişi cevap verdi. Bakıyorum da zahmet edip ne cevap dönmüşsün ne de bir teşekkür etmişsin.



Şimdi bu konuyu açıyorsun ve bir sürü soruyorsun. Sence bu tür davranışta olan birisi artık sorularına cevap alır mı ?? Sen olsam bir teşekkürü bile sana çok gören birisine yardımcı olur musun ?? Ne diyeyim sevgili kardeşim sana kolay gelsin.......
 
Motorlarım yarıya gelince çalışmaya başlıyor.

tam güzel güzel cevap yazıyordumki Mehmet abinin söylediği şeyler dikkatimi çekti :) dün ben sana cevap yazmışım ama gerçekten hiçbir geri dönüş yapmamışsın yani sana cevap verenleri iplememişsin bile helal sana %p yolun açık olsun bence :halay: :halay:

biz sömürücü değil paylaşımcı modelci arkadaşlar istiyoruz ;)
 
Motorlarım yarıya gelince çalışmaya başlıyor.

Bu forumu seviyorum... :)