E Efe Talha Zengin Yeni Uye Katılım 5 May 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Yaş 17 Konum gümüşhane İlgi Alanı Uçak Dün 23:50 da #1 Videoda oldugu gibi ucak hep bu şekilde yunuslara yapiyor nerede hata yapıyorum 3 tame pervane kırdım acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
Videoda oldugu gibi ucak hep bu şekilde yunuslara yapiyor nerede hata yapıyorum 3 tame pervane kırdım acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
B Berk Eksin Tecrübeli Uye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 1,073 Tepkime puanı 754 Konum İzmir İlgi Alanı Uçak Bugün 09:01 #2 Efe Talha Zengin' Alıntı: Videoda oldugu gibi ucak hep bu şekilde yunuslara yapiyor nerede hata yapıyorum 3 tame pervane kırdım acemiyim yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Video gelmemiş. Ama nedeni ağırlık merkezini yanlış yerde olması olabilir. Ayrıca daha hassas kontroller vermek için kumandadan Expo atayabilirsiniz
Efe Talha Zengin' Alıntı: Videoda oldugu gibi ucak hep bu şekilde yunuslara yapiyor nerede hata yapıyorum 3 tame pervane kırdım acemiyim yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Video gelmemiş. Ama nedeni ağırlık merkezini yanlış yerde olması olabilir. Ayrıca daha hassas kontroller vermek için kumandadan Expo atayabilirsiniz
E Efe Talha Zengin Yeni Uye Katılım 5 May 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Yaş 17 Konum gümüşhane İlgi Alanı Uçak Bugün 09:08 #3 Berk Eksin' Alıntı: Video gelmemiş. Ama nedeni ağırlık merkezini yanlış yerde olması olabilir. Ayrıca daha hassas kontroller vermek için kumandadan Expo atayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Videoyda hata oldu expo tam olarak ne oluyor
Berk Eksin' Alıntı: Video gelmemiş. Ama nedeni ağırlık merkezini yanlış yerde olması olabilir. Ayrıca daha hassas kontroller vermek için kumandadan Expo atayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Videoyda hata oldu expo tam olarak ne oluyor