NeXt Sim Demo version icin Tekrarlayıcı Programı :)

Katılım
27 Eki 2014
Mesajlar
84
Tepkime puanı
162
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Heli
Herkese Merhabalar,

Yeni aldığım vbar Control ile birlikte bende neXt sim çalışmalarına başlayıp, çok çok memnun kalanlardanım.
Sim'in henüz pro versiyonunu almadım. Bence parasını sonuna kadar hakediyor. Malum demo sürüm 120 saniye kullanıma izin veriyor. Akşam durmadan kapat aç yapmaktan sıkıldım ve kendime bir nebze işi kolaylaştırcak ufak bir yazılım yazayim dedim :)

Yazılımı sizlerle de paylaşayım belki işine yarayan çıkabilir.
Özet olarak yazılım; 120 saniye de bir neXt sim'i açıp kendi kapatıyor. Bu sayede kumandayı elinizden bırakmamış oluyorsunuz :D

Sim dosya yolunun kesinlikle "C:\Program Files (x86)\neXt\CGM rc Heli Simulator.exe" şeklinde olması gerekiyor. Zaten windows 10 larda default bu şekilde yükleniyor.

Bu arada belki içerisinde exe var diye virüs uyarısı falan alır mısınız bilmiyorum ama program %100 tarafımdan geliştirilmiştir. Gönlünüz rahat olabilir. Bizi bilen bilir :saygilar:

Link : https://files.fm/u/c4ec5dsj
 
neXt Sim Tekrarlayıcı Programı :)

Kumanda tercihi başarılı :) Ama biraz tembel işi kumandadır, insana nasıl ayar yaptığını, bilgisayar arayüzünü falan unutturur ;D
 
neXt Sim Tekrarlayıcı Programı :)

Güzel fikirmiş. Alt+f4, win+number yapıyordum. 120 sn bitince stickler çalışmiyor ama hold switchi falan calisiyor. Belki sticklerde süre dolunca çalışmaya devam edebilir.
 
neXt Sim Tekrarlayıcı Programı :)

Paylasim icin tesekkurler Aytac :thumbup: Guzel ve faydali bir Paylasim olmus :RCKolik:

Konuyu Kaynak konu olarak hemen sabitleyip, indeks sayfasina ilave edelim ;)