Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,386 İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar alıcı pili , buji ısıtıcı, şarj aleti ve starter arıyorum. Uygun fiyatlı olursa iyi olur
Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,386 İlgi Alanı Heli 7 Şub 2018 #2 [Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Arkadaşlar bir tek starter kaldı. Starter olmasa elle çalıştıramazmıyız ?
[Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Arkadaşlar bir tek starter kaldı. Starter olmasa elle çalıştıramazmıyız ?
M Mustafa Güney Çalışkan Uye Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 227 Tepkime puanı 157 Yaş 48 Konum trabzon İlgi Alanı Hepsi 15 Şub 2018 #3 [Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları oguzhannn' Alıntı: Arkadaşlar bir tek starter kaldı. Starter olmasa elle çalıştıramazmıyız ? Genişletmek için tıkla ... Çalıştırılabilir tabi ki... Epey bi uğraştırır ama imkansız değil yani.
[Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları oguzhannn' Alıntı: Arkadaşlar bir tek starter kaldı. Starter olmasa elle çalıştıramazmıyız ? Genişletmek için tıkla ... Çalıştırılabilir tabi ki... Epey bi uğraştırır ama imkansız değil yani.
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,453 Tepkime puanı 1,821 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 15 Şub 2018 #4 [Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Çalıştırabilirsiniz ama riskli.Ben önermiyorum şahsen parmakları kaptırabilirsiniz.
[Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Çalıştırabilirsiniz ama riskli.Ben önermiyorum şahsen parmakları kaptırabilirsiniz.
C Cengiz Küçük Uye Yasaklı Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 50 Tepkime puanı 8 Yaş 34 İlgi Alanı Uçak 16 Şub 2018 #5 [Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Uzun çubuk gibi bir şey işini görebilir . Ama seri olman lazım yoksa pervaneyi kırabilirsin.
[Aranıyor]: Nitro Uçak Ekipmaları Uzun çubuk gibi bir şey işini görebilir . Ama seri olman lazım yoksa pervaneyi kırabilirsin.