Plakamızı da aldık.

Safak ALTINTAS

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar, IHA plakamı aldım ve bi hevesle modelimin üzerine yapıştırdım. Uçuş konusunda henüz hoverdan öteye gidememiş biri olarak nedendir bilmiyorum ama bi heyecan, sevinç kapladı içimi ve sizlerle paylaşmak istedim. :) :RCKolik:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Plakamızı da aldık.

41 plakalı bir model :laugh: :D Ramazan sonrası bir buluşmaya katılda, ıslatalım bunu Şafak, zaten plaka biraz eğri olmuş gibi, düzeltmek lazım :laugh: ;D :D %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
41 plakalı bir model :laugh: :D Ramazan sonrası bir buluşmaya katılda, ıslatalım bunu Şafak, zaten plaka biraz eğri olmuş gibi, düzeltmek lazım :laugh: ;D :D %p

Abi acaba tüm Kocaeli de oturanların ki 41 ile mi başlıyor, yoksa bana mı denk geldi ? :)

Plakayı öyle özenle yapıştırdım ki abi hover pal açısı gibi 0 derece ;D ama ıslatırız hiç problem değil :)

Plakamızı da aldık.

Şafak ALTINTAŞ' Alıntı:
Abi acaba tüm Kocaeli de oturanların ki 41 ile mi başlıyor, yoksa bana mı denk geldi ? :laugh:

Plakayı öyle özenle yapıştırdım ki abi hover pal açısı gibi 0 derece ;D ama ıslatırız hiç problem değil :)
Bildiğim kadarı ile plakanın ilk 2 hanesi bulunduğun ili gösteriyor, tıpkı araç plakalarında olduğu gibi :)

Mesela benim modellerden birisinin plakası da TR-IHA0H41040xx olarak verildi ;)

Plakamızı da aldık.

Hayırlı uğurlu olsun Şafak, plaka güzel olmuş. :thumbup:

Plakamızı da aldık.

aynen öyle benim plaka da TR-IHA0H3500104 ben izmirdeyim 35 ile başlamış :D

Plakamızı da aldık.

Türker Akgün' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Şafak, plaka güzel olmuş. :thumbup:
Teşekkür ederim abi, inş plakaya layık şekilde uçmayı da öğrenirim. :D

Plakamızı da aldık.

Doğrudur. Benimkiler de Ankara Plakalı olmuş.

Plakamızı da aldık.

Plakalarınız hayırlı olsun.
Daha önce de benzer bir konuda bir arkadaşımız uyarmıştı.
Bence plaka numaralarınızın tamamını paylaşmayın.
Bir dost tavsiyesi. %p

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Plakalarınız hayırlı olsun.
Daha önce de benzer bir konuda bir arkadaşımız uyarmıştı.
Bence plaka numaralarınızın tamamını paylaşmayın.
Bir dost tavsiyesi. %p

Celalettin bey uyarınız için teşekkürler. Benim gözümden kaçmış, arama çubuğu ile de bulamadım. Risk nedir plaka paylaşmaktaki?

Netice de bunlar soğuk mühürlü kimlikler değil başkaları sizin numaralarınızı kullanarak uçuş yapıp istenmeyen bir olaya sebep olup kaybolurken siz o modelin size ait olmadığını ispat etmekle ugrasirsiniz.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Netice de bunlar soğuk mühürlü kimlikler değil başkaları sizin numaralarınızı kullanarak uçuş yapıp istenmeyen bir olaya sebep olup kaybolurken siz o modelin size ait olmadığını ispat etmekle ugrasirsiniz.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Plakanın olduğu resmi kaldırdım :) :)