Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi heralde cuma mesai bitimine yarım saat kala güncellemeye başladılar sonra baktılar mesai bitmiş herşeyi ortada bırakıp tatile çıktılar, sonuç ortada pazartesi devam eder sanırım salıya tamam.
İstediklerini güncellesinler , önce adam gibi torbalara sahip çıksınlar da , varsın geç gelsin.Konya'ya kadar gelen kargomu , sağolsunlar Konya'da kaybettiler.2 haftadır ne telefon , ne mail , ne mesaj , denemediğim yol yöntem kalmadı...Tek kelime söylüyorlar (araştırıyoruz )
Bu da deneyim oldu , ama şaşırmadım kaybolduğuna , Sümer abimin dediği gibi , aslında her teslim ettikleri kargo bir mucize , esas o zaman şaşırıyordum...
Önce bir kendilerini güncelleseler iyi olacak gecen 40 usdlik paketi gumruge sevk ettiler bir de utanmadan telgraf gönderip 7 gün içinde ayaklarına gitmezsem kargoyu geri gönderecekleri ne dair yazı yazmışlar .Gumruk komisyoncusu arkadaşım gitti kutuyu açtı ne var bir bakin bakalım dedi sonra 2.6 TL sevk parası alıp iç kargoya gönderdiler o da evde olmadığım zamanda gelip bir kâğıt bırakmış ptt şubeden 7 gün içinde almazsam kargoyu geri göndereceğini yazmış resmen tirlattim.