ptt'de güncelleme

junkersju

Çalışkan Uye
kargo sorgulamada iki gündür uygulama güncellemesi yapılıyor ibaresi çıkıyor,bu nasıl güncelleme iki gün.ptt gene tilt olmuş :D

ptt'de güncelleme

Sanırım biz kullanıcılarına olan derin saygıları nedeniyle kusursuz bir sistem kurmak için çabalıyorlar... Ne? Ne gülüyorsunuz? [emoji14]

ptt'de güncelleme

Abi heralde cuma mesai bitimine yarım saat kala güncellemeye başladılar sonra baktılar mesai bitmiş herşeyi ortada bırakıp tatile çıktılar, sonuç ortada pazartesi devam eder sanırım salıya tamam.

ptt'de güncelleme

altı adet mektubum giriş yapmış eli kulağında, buraya yolda olması gerekiyor, burdaki çalışanlar tanıdık,gidip dükkanı açtırasım geliyor pazar gününde :D :D :D

ptt'de güncelleme

ptt gene tilt, sözde güncelleme varmış ,bu güncellemeler ile uzay çağının ilerise geçerler artık :D

ptt'de güncelleme

8G 9G hızında teslimat fln yapicak bi sistem kuruyor galiba muneccim ptt ;D
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

ptt'de güncelleme

İstediklerini güncellesinler , önce adam gibi torbalara sahip çıksınlar da , varsın geç gelsin.Konya'ya kadar gelen kargomu , sağolsunlar Konya'da kaybettiler.2 haftadır ne telefon , ne mail , ne mesaj , denemediğim yol yöntem kalmadı...Tek kelime söylüyorlar (araştırıyoruz ) :mad:
Bu da deneyim oldu , ama şaşırmadım kaybolduğuna , Sümer abimin dediği gibi , aslında her teslim ettikleri kargo bir mucize , esas o zaman şaşırıyordum... :D

ptt'de güncelleme

Önce bir kendilerini güncelleseler iyi olacak gecen 40 usdlik paketi gumruge sevk ettiler bir de utanmadan telgraf gönderip 7 gün içinde ayaklarına gitmezsem kargoyu geri gönderecekleri ne dair yazı yazmışlar .Gumruk komisyoncusu arkadaşım gitti kutuyu açtı ne var bir bakin bakalım dedi sonra 2.6 TL sevk parası alıp iç kargoya gönderdiler o da evde olmadığım zamanda gelip bir kâğıt bırakmış ptt şubeden 7 gün içinde almazsam kargoyu geri göndereceğini yazmış resmen tirlattim.

ptt'de güncelleme

Ebay dan aldığım malum takip numarasız buzzeri yine posta kutusuna atıp gitmişler dua ettim Allahım bu küçük kargo nasıl kaybolmadan geldi[emoji2]