Radiolink AT-10 ayarları

zkan034

Yeni Uye
Katılım
25 Ağu 2015
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Yaş
42
Arkadaşlar benim adım Abdullah , bir kurumda Bilgisayar teknisyeniyim
model hobiye merak saldım :) daha yeniyim
Radiolink AT-10 aldım ama bir türlü ayarlayamadım .zaten kumanda arap saçı gibi karışık ,kendi üzerinde gelen kitapcıgı okunamayacak kadar kötü hazırlanmış , ayrıca kumanda hakkında baya araştırma yaptım ayarları ile ilgili doküman bulamadım yardımcı olabilecek olursa kaynak vs... sevinirim teşekkür ederim.

quadcopter

kumanda : Radiolink AT10
esc: 20a skywalker x4
motor: 13000 kv 35mm x4 jet fan
lipo:2500ma 7.4 2s


f16 64mm

kumanda : Radiolink AT10
esc: 60a
motor: 4500 kv 64mm jet fan max trust (1250 gr)
servo: 9 grm x5
lipo:5000ma 14.7v 3s nano lipo
 
:'(Radiolink AT-10 aldım ama bir türlü ayarlayamadım yardım edin lütfen ??

Abdullah Bey aynı soruyu başka yerde de sormuşsunuz ve yetmemiş konu açmışsınız.
1. Forumda kendini tanıtmadan soru soranlara yardım edilmiyor maalesef. Forumda aktif üyeler genelde birbirini tanır. Yeni üyelere de özelden mesaj gelir. Kendini tanıtmanın önemi anlatılır.

2. Başlıkta acil, lütfen yardım gibi ibareler hoş karşılanmaz.
3. Sorun6zun cevap bulması nerede ise imkansız. Diyelim multiyi ayarlayacaksınız. Kullandığınız kontrol kartı, ESC ve motor gibi bilgiler olmadan yardım alamazsınız. Bunlar belli olsa bile sorun6n ne olduğu açık değil.
4. Modelcilikte yeni iseniz bol bol okuyunn araştırın. Yoksa sıfırdan bilgi ile buradan yardım alamazsınız
 
Radiolink AT-10 ayarları


Manual:

AT-10 kullanıcısı çok fazla değil bildiğim kadarı ile, daha önce bir kaç tane AT-9 ayarlamıştım, fakat menüleri aynı, öyle çok da karışık değil ancak, Kumandalar hakkında ve terimler hakkında da tabi ki, genel bir bilginiz yoksa, buradan yazarak tek tek izah etmek nerede ise mümkün değil. Öncelikle manual den faydalanarak ayarlar hakkında ve nasıl yeni model açılır, verici ve alıcının hangi kanalları, hangi kontrolleri sağlıyor gibi genel bir bilgi edinin, yani kumandanızı tanıyın ilk önce. Kumanda cihazına korkarak yaklaşmayın, merak etmeyin en fazla açtığınız modeli siler yeniden yaparsınız. Daha sonra aklınıza takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışırız ve bu arada Ankara'da ki arkadaşlar ile kontağa geçmeniz bu öğrenme sürecinizi çok çok hızlandırır. Başarılar.
:saygilar:
 
Radiolink AT-10 ayarları

tanışma ile ilgili tanışma mesajımı ilgili yerde paylaştım ve At-10 ile ilgili forumda araştırma yaptım benim soruma cevap verecek bir yararlı paylaşım bulamadım. özet olarak aircraft ayarlarını yapamadım canal1 canal 2 ,canal3,canal4 vs... bunlara baglı ducted 6000 kv motorlar var bir sıkıntı var ayarları yapamıyorum ayarları yapmayıda bilmiyorum! klullanım kılavuzunda da anlamadım net bir ayar yok ben çözemedim. gerekli resim ve videoyu paylaşıcam