Radıomaster GX12 Kutu açılışı

Belki özellik açısından Radiomaster rakiplerinden öne çıkan bir Kumanda olabilir ancak Kumandanın tasarımının kötü olması ve oyuncak gibi hissettirmesinden dolayı ilgimi çekmiyor.Fakat emeğiniz için teşekkür ederiz Samet hocam.Bu tür videoların devamının gelmesini ümit ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla
Belki özellik açısından Radiomaster rakiplerinden öne çıkan bir Kumanda olabilir ancak Kumandanın tasarımının kötü olması ve oyuncak gibi hissettirmesinden dolayı ilgimi çekmiyor.Fakat emeğiniz için teşekkür ederiz Samet hocam.Bu tür videoların devamının gelmesini ümit ediyoruz.
Çok teşekkür ederim sırada nomad modülü var ayrıca kumandayı kullanın fikriniz değişecek gimballer metal oyuncak demek şahsi olarak zor onun haricinde tasarım çok göreceli bir şeydir

• Beğen
Tepkiler: Tamer Öztürk
Çok teşekkür ederim sırada nomad modülü var ayrıca kumandayı kullanın fikriniz değişecek gimballer metal oyuncak demek şahsi olarak zor onun haricinde tasarım çok göreceli bir şeydir
Bu arada kumandayı kötülemedim daha iyi özellikleri olabilir elbette.Hatta kısa bir süre de olsa Frsky Taranis QX7 kullanmıştım, Android gibi harika bir yazılımı vardı.Kumandayla neredeyse yapamayacağınız şey yok.EdgeTx de sanırım Opentx gibi.Gimballerine,yazılımına,...vs bir sözüm yok ancak kumandanın dış görünüşü de oyuncak gibi hissettirmemeli bana göre.Frsky'in bir kumandası daha vardı o da küçükken oynadığımız atari kumandası gibiydi.Bu söylediklerim tamamen kişinin beklentileriyle alakalı elbette.🙂

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla
Samet bey kumanda çok iyi, video için teşekkür ederiz. Tx15 ile tek farkı diversity olması sanıyorum ?

Şahsi fikrim videolar için;
birincisi çok uzunlar insan ister istemez sıkılıyor. İkincisi de jump cut ile gereksiz kısımları atıp biraz daha akici hale getirseniz daha keyifli olur diye düşünüyorum. Sosyal medya uzmanı değilim somut veri yok elimde ancak meta algoritmasi bu tarz homemade un-cut uzun videoları geri plana atıyor. @Samet Yayla

Samet bey kumanda çok iyi, video için teşekkür ederiz. Tx15 ile tek farkı diversity olması sanıyorum ?

Şahsi fikrim videolar için;
birincisi çok uzunlar insan ister istemez sıkılıyor. İkincisi de jump cut ile gereksiz kısımları atıp biraz daha akici hale getirseniz daha keyifli olur diye düşünüyorum. Sosyal medya uzmanı değilim somut veri yok elimde ancak meta algoritmasi bu tarz homemade un-cut uzun videoları geri plana atıyor. @Samet Yayla
Haklısınız teşekkür ederim öneri için
Net üzerinde farkları araştırmanız daha yerinde olur gx12 kesinlikle tx15 den daha iyi gerek görünüş gerek radyo sistemi

Videoyu ciddi bir kutu açılışı olarak atmadım akşam üstü öylesine kayıt açıp attım ama dediğiniz konu kesinlikle doğru