TÜRKALP KUCUR Çalışkan Uye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 366 Tepkime puanı 544 Yaş 43 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Hepsi 7 Tem 2021 #1 Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
M Mehmet YILMAZ Çalışkan Uye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 328 Tepkime puanı 675 7 Tem 2021 #2 Nur icinde yatsin, evliyalara komsu olsun. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 7 Tem 2021 #3 R.I.P. Tepkiler: Ali Osman SEVİM ve Ömer Erkan
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 8 Tem 2021 #4 İyi yaşamış, Allah herkse böyle uzun ömür versin, yanlız kimse ilk modeli paylaşmamış merak ettim doğrusu. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR
İyi yaşamış, Allah herkse böyle uzun ömür versin, yanlız kimse ilk modeli paylaşmamış merak ettim doğrusu.
Ekrem YEŞİL Uye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 79 Tepkime puanı 47 Yaş 53 Konum Ankara İlgi Alanı Heli 8 Tem 2021 #5 Şunları buldum ilk Rc Heli Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Deniz Tanrıverdi, Mehmet Kucuksari, Ali Yalçın ve 1 kişi daha
Şunları buldum ilk Rc Heli Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Alp Serin Uye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 156 Tepkime puanı 231 Yaş 46 Konum İstanbul İlgi Alanı Uçak 8 Tem 2021 #6 Ali Yalçın' Alıntı: İyi yaşamış, Allah herkse böyle uzun ömür versin, yanlız kimse ilk modeli paylaşmamış merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Ben de merak ettim. Bulduklarımdan bırakayım bir kaç tane... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol de modelleriyle ilgili bir sergi var. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR, Deniz Tanrıverdi, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Ali Yalçın' Alıntı: İyi yaşamış, Allah herkse böyle uzun ömür versin, yanlız kimse ilk modeli paylaşmamış merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Ben de merak ettim. Bulduklarımdan bırakayım bir kaç tane... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol de modelleriyle ilgili bir sergi var.
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 8 Tem 2021 #7 Zamanının, ötesinde zakası olan özel insalardanmış. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR ve Deniz Tanrıverdi
Devrim ANIL Uye Katılım 11 Nis 2015 Mesajlar 165 Tepkime puanı 379 Yaş 50 Konum Ankara İlgi Alanı Heli 8 Tem 2021 #8 Üzüldün Schluter Champion helikopter sahibi olarak sahiden zamanın ötesinde tasarımlar. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR