Video RC Trainer Uçağımızla İlk Uçuş Deneyimi...

emin kurt

Uye
İlgi Alanı
Uçak
Uzun zaman sonra yeniden bir şeyler ortaya çıkarmak inanılmaz bir duygu. stabil güzel bir uçak ortaya çıkarttığımı düşünüyorum. birkaç eksiğim olsa da zamanla onları en aza indirmeye gayret edeceğim.. Lipo voltaj ölçer taktığım halde 11.2 voltta uyarı vermedi onu anlayamadım ve ondan dolayı motor gazı kesti. Neyseki bir kırım yaşamadım :)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kumanda olarak ne kullanıyorsunuz eğer flysky ise bu ürünü ben kullandım voltajı anlık olarak kumanda ekranından takip edebilirsiniz

Hayırlı olsun,
Mümkün mertebe yerleşim meskun mahal dışında uçmak en iyisi. Bir keresinde Konya'da piknik alanına teyyare düşürmüştük, hem de patlar motorlu:rolleyes:.
Sıkıntılı bir durum. Bu anlamda dronlardan da çok tırsarım mesela.

• Beğen
Tepkiler: Tamer Öztürk
Hayırlı olsun,
Mümkün mertebe yerleşim meskun mahal dışında uçmak en iyisi. Bir keresinde Konya'da piknik alanına teyyare düşürmüştük, hem de patlar motorlu:rolleyes:.
Sıkıntılı bir durum. Bu anlamda dronlardan da çok tırsarım mesela.
Çok teşekkür ederim,
Haklısınız kesinlikle yer arayışı içerisindeyim bende.. inşaallah düzgün sakin bir yere denk gelirim

Elinize sağlık kırımsız bir uçuş olmuş.Yalnız daha yüksekte uçmanızı tavsiye ederim.Bunun sebebi herhangi bir nedenden kaynaklı tehlike yaşayacak olursanız toparlamak için size avantaj sağlar.Bir de Selahattin abiye katılıyorum.Olabildiğinde insanların,yerleşim yerlerinin,elektrik tellerinin ve arabaların olmadığı yerde kısacası dümdüz tarla gibi hiçbir şeyin olmadığı yerde uçmak en doğrusu.Bulunduğunuz yerde öyle bir yer mevcut mu bilemiyorum ancak basit bir örnekle bir Model Uçağın arabaların geçtiği yere düşmesi arabaların kaza yapmasına dahi sebep olabilir.Veya insanlar varsa üzerine düşüp çok ciddi sonuçlara sebebiyet verebilir.Bu konuya çok önem vermek lazım.

Elinize sağlık kırımsız bir uçuş olmuş.Yalnız daha yüksekte uçmanızı tavsiye ederim.Bunun sebebi herhangi bir nedenden kaynaklı tehlike yaşayacak olursanız toparlamak için size avantaj sağlar.Bir de Selahattin abiye katılıyorum.Olabildiğinde insanların,yerleşim yerlerinin,elektrik tellerinin ve arabaların olmadığı yerde kısacası dümdüz tarla gibi hiçbir şeyin olmadığı yerde uçmak en doğrusu.Bulunduğunuz yerde öyle bir yer mevcut mu bilemiyorum ancak basit bir örnekle bir Model Uçağın arabaların geçtiği yere düşmesi arabaların kaza yapmasına dahi sebep olabilir.Veya insanlar varsa üzerine düşüp çok ciddi sonuçlara sebebiyet verebilir.Bu konuya çok önem vermek lazım.
Üstadım sonuna kadar haklısınız. Bir yer ayarladım kendime inşallah bundan sonra oradan video atarım. Uyarılar için teşekkür ederim.