Merhaba,
Helifreakte oldukça yaygın olan bir uygulama, bizim forumda da yapan muhakkak vardır diye düşünüyorum. Benimki çok profesyonel olmadı, bir sonraki çantam dizayn olarak kesinlikle daha çok işçilikli ve daha profesyonel olacak ama bunu yine de paylaşmak istedim.
Aşağıdaki çantayı oldukça uygun bir maliyete yaptım.
Malzeme listemiz şöyle:
- Plastik ara katman 20 TL
- iki adet 12V fan 4.5TLx2 = 9 TL
- Power kablosu girişi ve anahtarlar yaklaşık 15TL
Biraz da kablo gerekiyor. Elinizde artık uygun kablo varsa kullanılabilir.
Nitro helimde kullandığım voltaj ve sıcaklık ölçeri de sisteme ekledim, içerideki power supply voltaj ve sıcaklığını görebiliyorum, limitlerini değiştirebildiğiniz alarmı da var

Ben nacizane Turnigy şarj aletime bunu yaptım, elinde kaliteli powerlab gibi şarj aleti olanların kesin yapması lazım diye düşünüyorum
Helifreakte oldukça yaygın olan bir uygulama, bizim forumda da yapan muhakkak vardır diye düşünüyorum. Benimki çok profesyonel olmadı, bir sonraki çantam dizayn olarak kesinlikle daha çok işçilikli ve daha profesyonel olacak ama bunu yine de paylaşmak istedim.
Aşağıdaki çantayı oldukça uygun bir maliyete yaptım.
Malzeme listemiz şöyle:
- Plastik ara katman 20 TL
- iki adet 12V fan 4.5TLx2 = 9 TL
- Power kablosu girişi ve anahtarlar yaklaşık 15TL
Biraz da kablo gerekiyor. Elinizde artık uygun kablo varsa kullanılabilir.
Nitro helimde kullandığım voltaj ve sıcaklık ölçeri de sisteme ekledim, içerideki power supply voltaj ve sıcaklığını görebiliyorum, limitlerini değiştirebildiğiniz alarmı da var

Ben nacizane Turnigy şarj aletime bunu yaptım, elinde kaliteli powerlab gibi şarj aleti olanların kesin yapması lazım diye düşünüyorum

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol