YENİ SAHİPLERİNİ BULMUŞTUR.
Merhabalar, artık 450 ile bağımı kopardığım için elimde ne var yok satıyorum
Micro bir modelle hobiye devam etme kararı aldım 
İsteyene sanal pazar üzerinden getli satış açarım. Komisyonlar ve kargo alıcıya aittir.
Lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin fiyatta anlaşılır
Daha detaylı fotoğraf ya da bilgi isterseniz yardımcı olurum.
Ürünlerin hepsi kullanılmıştır.
EMAX ES09MD Digital Swash Servo
450 için cyclic servosudur. Dijital ve metal dişlidir.Kulakçıklarında hafif çatlama farkettim birer damla japon yapıştırıcısı damlattım. Sorunsuzdur.
FİYAT:15TL (ADET) 2sini alana 25TL
Aşağıda gördüğünüz servo çalışıyor fakat normal dışı bir ses çıkarıyor sanırım dişlilerinde bi sorun var. Bir adette servo üst tarafı var kulakçıklar felan kırılırsa servo çop olmaz. Bunlar 2 servoyuda alana hediyemdir.
Item Name: EMAX ES09MD servo
Dimension: 23.0X12.0X24.5mm
Weight: 14.8g
Operating Voltage: 4.8V~6.0V
Speed: 0.10 / 0.08 sec/ 60°
Torque: 2.3 / 2.6 kg.cm
Gear Type:Metal Gear
Plug Type: suitable for Futaba/JR
Corona CS-929MG
Bu servoları daha önce 450de kullanmıştım fakat kulakçıkları kırılınca köpükten yaptığım ucağa takmıştım o yüzden dışlarında yapıştırıcı lekeleri vardır daha fazla temizlemeye çalışıcam
Sorunsuzdur. Uçakta kullanıma uygundur.
FİYAT:HEPSİ 20TL
PAL AÇI ÖLÇER (ÜCRETSİZDİR)
8X6 PERVANE(ÜCRETSİZDİR)
TAROT 450 PRO
Tarotun 450 pro modelidir. Sonradan DFC yapılmıştır. DFC kafa Tarot markadır. Üstünde Tarot, Alzrc, Hk parçalar vardır, biraz kırma bi modeldir
Frame'in üstünde işaretlediğim yer vidanın altından frame kırılmıştır fakat vida atınca tutuyor sorun olmuyor ve kuyrukta işaretlediğim yerde bi çubuk oluyor o eksiktir. En son kırımda kuyruk torq tüp dişlilerinden şaftlı dişli ileriye doğru kaymıştır ve dişliler dümdüz olmuştur nedenini bilmiyorum neden oldu. Modelde ana pal eksiktir ve en son kırımda feathering saft değiştirilmemiştir o yamuk olabilir, diğer bütün dişliler ,şaftlar sağlamdır. Kuyrukta flip grip mod vardır. Pil mount, kuyruk servo mount ve pil mountun altındaki canopynin oturduğu parça metaldir. Modelin elektroniklerini çıkarırken çoğu vidayı söktüm ve takarken alan kişi zorluk çıkarmasın diye loctite sürmeden taktım. Söktüğüm vidalar kadarıyla bildiğim sıyrık vida yok belki 1-2 tane çıkabilir.DFC kafanın bi kol obur kola gore daha sert hareket ediyor sanırım kolu tutan yerin rulmanlarında sıkıntı var 3 dolarlık bir parça ve o kolun vida yeri diş atmış galiba vida girerken düz girmiyor sonradan düzleşiyor ve o kolun vidasının başı sıyırmıştı dremelle bi çizik attık düz tornavidaylı çıkarılabiliyor.Canopy'nin bazı yerleri hasarlıdır.Kuyruk pal tutuculari kds 450nindir.İsteyen yedek olarak alır , isteyen elektronik takar eksiklerini alır uçurur ama güzel bi bakıma ihtiyacı vardır.
FİYAT:50TL (DFC KAFA VE SWASH SATILDIĞI İÇİN)
Servolar için linkler , ball linkler ve motor vidalari
Bazı yedek ve ıvır zıvırlar resimlere koymayı unuttuğum bi tane sıfır iniş takımı vardır. Yedeklerin bazıları 0 değildir. Kuyrul boruları kullanılmıştır görünürde yamuk değildir.
Merhabalar, artık 450 ile bağımı kopardığım için elimde ne var yok satıyorum
İsteyene sanal pazar üzerinden getli satış açarım. Komisyonlar ve kargo alıcıya aittir.
Lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin fiyatta anlaşılır
Daha detaylı fotoğraf ya da bilgi isterseniz yardımcı olurum.
Ürünlerin hepsi kullanılmıştır.
EMAX ES09MD Digital Swash Servo
450 için cyclic servosudur. Dijital ve metal dişlidir.Kulakçıklarında hafif çatlama farkettim birer damla japon yapıştırıcısı damlattım. Sorunsuzdur.
FİYAT:15TL (ADET) 2sini alana 25TL
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Aşağıda gördüğünüz servo çalışıyor fakat normal dışı bir ses çıkarıyor sanırım dişlilerinde bi sorun var. Bir adette servo üst tarafı var kulakçıklar felan kırılırsa servo çop olmaz. Bunlar 2 servoyuda alana hediyemdir.
Item Name: EMAX ES09MD servo
Dimension: 23.0X12.0X24.5mm
Weight: 14.8g
Operating Voltage: 4.8V~6.0V
Speed: 0.10 / 0.08 sec/ 60°
Torque: 2.3 / 2.6 kg.cm
Gear Type:Metal Gear
Plug Type: suitable for Futaba/JR
Corona CS-929MG
Bu servoları daha önce 450de kullanmıştım fakat kulakçıkları kırılınca köpükten yaptığım ucağa takmıştım o yüzden dışlarında yapıştırıcı lekeleri vardır daha fazla temizlemeye çalışıcam
FİYAT:HEPSİ 20TL
PAL AÇI ÖLÇER (ÜCRETSİZDİR)
8X6 PERVANE(ÜCRETSİZDİR)
TAROT 450 PRO
Tarotun 450 pro modelidir. Sonradan DFC yapılmıştır. DFC kafa Tarot markadır. Üstünde Tarot, Alzrc, Hk parçalar vardır, biraz kırma bi modeldir
FİYAT:50TL (DFC KAFA VE SWASH SATILDIĞI İÇİN)
Servolar için linkler , ball linkler ve motor vidalari
Bazı yedek ve ıvır zıvırlar resimlere koymayı unuttuğum bi tane sıfır iniş takımı vardır. Yedeklerin bazıları 0 değildir. Kuyrul boruları kullanılmıştır görünürde yamuk değildir.