[Satılık]: Çeşitli Elektronik Ekipmanlar (Pil, Kumanda, Kontrolcü, Motor vs.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nesimi Sakmak

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese merhabalar. Son zamanlarda atölyem oldukça dağınık olmaya başladı. Bu yüzden kullanmadığım ve uzun vadede kullanmayı düşünmediğim bazı parçalar satılıktır. Liste yeni parçalar çıktıkça ve fotoğrafı çekildikçe güncellenecektir. Her bir parça tarafımdan itina ile kontrol edilecektir. Çalışmayan veya sorunlu parçalar satışa konmayacaktır. Ufak kusurlu veya tadilatlı parçalar varsa üzerindeki işlemler veya kusurları bildirilerek buraya eklenecektir. Satışlarda kargo ücreti alıcıya aittir. Sanalpazar ilan açmak mümkün ama ufak tefek fiyatı düşük parçalar için teklif etmezseniz sevinirim.

Multiwii SE 2.5 kontrol kartı + FTDI adaptörü - 80 TL

450 lik modelimde birkaç kez kullandım. Sonrasında 250 lik modelime geçirdim ancak o sıralarda şu an kullandığım CC3D yi alınca boşa çıktı. Herhangi bir sorunu yoktur. Bütün sensörleri çalışır durumdadır.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

TowerPro brushless Motor. - 25 TL

Bu motorun tam özelliklerini bilmiyorum. Almış olduğum bir modelin içinden çıkan motordur. Aldığım model de Bixler V1 modelin aynı kalıp farklı firma adı altında üretilmiş modelidir. Hiç kullanılmamıştır. Sadece çalışma durumu kontrol edilmiş ve bir kenara kaldırılmıştır. 700-800 gr lık modellerde rahatlıkla kullanılabilir. Sanıyorum 750 kv lık gücü var.

Hextronik DT 750 - 35 TL

Bu motorda yukarıda yazdığım modelin içinden çıktı. Alan kişi orjinal motor yerine bunu kullanmak istemiş. Benim kendi motorum olduğu için bunu da kullanmadı. çalışmasını kontrol ettikten sonra bir kenara kaldırdım. Özelliklerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

Volantex RC 4 kanal 2.4 Ghz kumanda + alıcı - 80 TL

Bu parça da almış olduğum bir model içinden çıktı. Çalışmasını kontrol ettikten sonra hiç kullanmadım. İçinde 4 adet kalem pil mevcut. Kullanan arkadaşlarımız 200-300 metre civarında menzili olduğunu söylüyorlar. Başlangıç aşamasında olanlar kullanabilirler.

Liste yeni parçalarla güncellenecektir.

satılanlar ve yeni eklenenlerle liste güncellendi. Kalanlar günceldir.

Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...