- Web sitesi
- www.drilkersonmez.com
- İlgi Alanı
- Heli
Konulardan takip ettiğimiz , Gaui X5 FES (FBL) , Formula kanopili satılıktır. Satma sebebim Synergy E5 modelimle devam etmeye karar vermemdir. İki tane 550 sınıfı tutmak istemiyorum.
Model 4-5 defa ayar için uçmuştur. Herhangi bir problemi , düşme , çarpma , çizik , toz vs yoktur.
Modeli Kit + Scorpion Motor + Gaui ESC olarak veriyorum . Servolar ve FBL ünitesi yoktur. Orjinal 500 mm ana palleri ve kuyruk palleri ile verilecektir. Resimde görülen RJX paller istenirse fark olarak eklenebilir. Orjinal kanopisi de verilecektir. KBDD kuyruk palleri , kuyruk boyama işçiliği ve üzerindeki upgradeler hediyemdir
Fiyat :
Kit + motor + ESC + orjinal paller :1300 TL
Sadece kit + paller : 900 TL
Model 4-5 defa ayar için uçmuştur. Herhangi bir problemi , düşme , çarpma , çizik , toz vs yoktur.
Modeli Kit + Scorpion Motor + Gaui ESC olarak veriyorum . Servolar ve FBL ünitesi yoktur. Orjinal 500 mm ana palleri ve kuyruk palleri ile verilecektir. Resimde görülen RJX paller istenirse fark olarak eklenebilir. Orjinal kanopisi de verilecektir. KBDD kuyruk palleri , kuyruk boyama işçiliği ve üzerindeki upgradeler hediyemdir
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Fiyat :
Kit + motor + ESC + orjinal paller :1300 TL
Sadece kit + paller : 900 TL