[Satılık]: Turingy 9X alıcı ve lipo pili ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar 450 size 6 kanal heliye geçtiğim günden beri yaklaşık1 seneden beri bende olan kumandamı satıyorum.hicbir sorunu yoktur.alicisi lipo pili herseyiyle gonderecegim.satma sebebim yeni kumandaya geçmiş olmamdir.fiyat=275 tl iyi forumlar

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bir kumanda daha var elimde radyolink ts6
6kanal olup alıcısı ile beraber=200tl dir

rifat dirikolu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 450 size 6 kanal hediye geçtiğim günden beri yaklaşık1 seneden beri bende olan kumandamı satıyorum.hicbir sorunu yoktur.alicisi lipo pili herseyiyle gonderecegim.satma sebebim yeni kumandaya geçmiş olmamdir.fiyat=275 tl iyi forumlar

Hocam bu hobbyking'de olan mode 2 kumandanın kendisi mi? Siz 6 kanallı diyince şimdi aklıma takıldı, normalde 9 kanallı değil mi diye?

Umit Bulut' Alıntı:
Hocam bu hobbyking'de olan mode 2 kumandanın kendisi mi? Siz 6 kanallı diyince şimdi aklıma takıldı, normalde 9 kanallı değil mi diye?
Umit, Rıfat yazdıklarına bir daha bakarsak " 450 size 6 kanal hediye geçtiğim günden". Yani Heli 6 kanal özellikli kumanda değil :) Başka bir değişle linkini verdiğin kumandanın aynısı.

NOT: Satış kuralları gereği lütfen bu tür soruları, satıcı ile ÖZELDEN temasa geçerek soralım :saygilar:

Umit Bulut' Alıntı:
evet mehmet bey açıklama yapmış sanırım 6kanal helikopter manasında yazmak istedim.(hani ilk 3ch oyuncak sonra 4ch sonrada profesyonel 6 ch ye geçiyoruz ya). Bu kumanda 8 kanal 9 . Kanal dediği bind kanali yani nitro modelde ucurabilirsinuz.g O nderdigin i z linkteki nin aynisi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Umit, Rıfat yazdıklarına bir daha bakarsak " 450 size 6 kanal hediye geçtiğim günden". Yani Heli 6 kanal özellikli kumanda değil :) Başka bir değişle linkini verdiğin kumandanın aynısı.

NOT: Satış kuralları gereği lütfen bu tür soruları, satıcı ile ÖZELDEN temasa geçerek soralım :saygilar:

Kusuruma bakmayın hocam bilmiyordum, bende şimdi helikopter olduğunu fark ettim. :) İyi günler dilerim.

rifat dirikolu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 450 size 6 kanal heliye geçtiğim günden beri yaklaşık1 seneden beri bende olan kumandamı satıyorum.hicbir sorunu yoktur.alicisi lipo pili herseyiyle gonderecegim.satma sebebim yeni kumandaya geçmiş olmamdir.fiyat=275 tl iyi forumlar

bir kumanda daha var elimde radyolu ts6
6kanal olup alıcısı ile beraber=150tl dir

Hocam özelden ileti gönderdim, bakabilirseniz sevinirim.

turning x9 ümit beye rezervedir.

ümit beye satılmıştır.hayirli olsun.konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...